Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els grups ‘Xiroia’ i ‘El Mirall’ ofereixen dissabte ‘P de Panellets’, dirigits per Pep Alum, al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/17/2022 04:36:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEls grups ‘Xiroia’ i ‘El Mirall’ ofereixen dissabte ‘P de Panellets’, dirigits per Pep Alum, al Teatre de Blanes

La reposició de l’obra, estrenada ara fa un any a l’Esbarjo Parroquial, serà a les 20 h. Entrades anticipades: https://www.entrapolis.com/entrades/p-de-panellets-teatre-de-blanes

Tots aquells i aquelles que l’any passat es van perdre l’oportunitat, o bé tenen ganes de tornar a veure l’obra ‘P de Panellets’, tenen l’ocasió de fer-ho dissabte vinent, 19 de novembre. Aquest cop serà al Teatre de Blanes, al punt de les 8 del vespre, després que al 2021 es van acollir diverses representacions a l’Esbarjo Parroquial.


Imatges d'Arxiu: Estrena 'P de Panellets' a l'Esbarjo Parroquial 2021
L’obra significa la suma d’esforços dels grups de teatre blanencs ‘Xiroia’ i ‘El Mirall’, que van tornar a formar tàndem. La nova col·laboració entre els dos grups va construir una obra creada a partir de les aportacions de les pròpies actrius i actors: Fina Puig, Anna Torroella, Roser Álvarez, Núria Baldrich, Xavier Márquez i Jaume Claret. Tot plegat, embolcallats per la dramatúrgia i direcció aportada per tot un mestre de l’escena blanenca, Pep Alum.

‘P de Panellets’: vivències i anècdotes en maridatge amb la gastronomia

El títol de l’obra fa referència a l’anterior projecte que ja va unir a tots dos grups, ‘B de Boesia’, i alhora a l’època en què es va estrenar i es torna a oferir enguany: temps per degustar els dolços panellets. Una referència directa al món de la cuina i la gastronomia que amaneix el nucli central del treball escènic, ambientat en una mena de cuina coral.


Les sis actrius i actors comparteixen amb el públic vivències i anècdotes personals i, per tant, impossibles de desproveir de la necessària càrrega emotiva que amaguen, però alhora revestides d’un necessari humor i realitat, ja que no fan sinó accentuar-la a base de declamació. Igual que ja passava a ‘B de Boesia’, ‘P de Panellets’ consisteix en un exercici teatral de proximitat, on no hi ha personatges com a tal.


La diferència rau en què els homes i dones que trepitgen l’escenari expliquen una història de veritat, maneres de viure i afrontar la vida que convida als espectadors a reflexionar-hi- L’habilitat consisteix en què, al mateix temps, provoca al públic perquè esclati en una espontània rialla en veure’s emmirallat en l’anècdota que s’explica. Però no tot són somriures, perquè en definitiva la vida és això: anar alternant entre la felicitat i la tristor, procurant que aquests daltabaixos no acabin afectant l’esperança.


Les entrades anticipades per veure ‘P de Panellets’ dissabte vinent a les 8 del vespre, al preu de 10€, es poden adquirir anticipadament a través del Teatre de la Costa Brava Sud-Teatre de Blanes: https://www.entrapolis.com/entrades/p-de-panellets-teatre-de-blanesData de realització: 11/17/2022 | Data de la darrera actualització: 11/17/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300