Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘La Candidata Perfecta’ continua demà dimarts la 19a Mostra de Cinema Espiritual al Centre Catòlic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/21/2022 10:03:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CENTRE CATÒLIC‘La Candidata Perfecta’ continua demà dimarts la 19a Mostra de Cinema Espiritual al Centre Catòlic

El cicle es completarà el dijous 24 amb ‘Sufisme BCN’ i culminarà el dimarts 29 de novembre amb ‘Sant Ignasi de Loiola’

Aquesta setmana continuarà a Blanes la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, amb la projecció de dues pel·lícules més del total de sis que composen el cicle. La setmana passada es va fer la sessió inaugural al Centre Catòlic coincidint amb el dimarts dia 15, oferint el film ‘Déu és una dona i es diu Petrunya’, una producció de Macedònia de l’any 2019 dirigida per Teona Strugar Mitevska.


1a Projecció 19a Mostra de Cinema Espiritual, 15 de novembre,
al Centre Catòlic de Blanes
Dos dies més tard, el dijous 17 de novembre, va haver-hi sessió doble: primer amb ‘Protestants’, la història silenciada’, presentada pel seu director executiu, Joan Salicrú, qui també es va encarregar de conduir el col·loqui posterior. La segona part de la sessió del passat dijous va quedar centrada en la projecció de ‘La Part dels Àngels’, que va comptar amb la participació -tant al col·loqui com en la presentació- del co-director del curtmetratge, Roger Roca.

Tres darreres jornades de la Mostra de Cinema Espiritual

La 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya al Centre Catòlic de Blanes continuarà demà dimarts. En aquesta ocasió serà amb la projecció d’un film prou interessant: ‘La Candidata Perfecta’. Es comptarà amb presentació i direcció del col·loqui posterior a la projecció a càrrec de Santiago Gorgas, periodista i dinamitzador comunitari.


‘Dirigit l’any 2019 per la directora saudí Haifaa Al-Mansour, tracta sobre una jove metgessa, la Maryam, que treballa en un centre de salut en una ciutat d’Aràbia Saudí. Les condicions de l’establiment sanitari són realment pèssimes, en especial el camí d’accés sense asfaltar. Les queixes de Maryan perquè es repari l’accés no són ateses i un bon dia, cansada de tot plegat, decideix presentar-se a l’alcaldia amb un objectiu clar: l’asfaltat de la carretera d’accés al consultori.


Andreas Muñoz, protagonista de 'Ignasi de Loyola', en projecció
el proper 29 de novembre
Les dues darreres sessions s’emplacen pel dijous 24 de novembre i pel dimarts de la setmana següent, dia 29. En el primer cas es projectarà ‘Sufisme BCN’, comptant amb la participació del seu director, Pedro Berruezo, per presentar i encapçalar el col·loqui posterior. Per la seva banda, la darrera sessió de la 19a Mostra de Cinema Espiritual del 29 de novembre oferirà el film ‘Ignasi de Loyola’, una producció de Filipines de l’any 2016, i en aquest cas el rector de la Parròquia Santa Maria de Blanes, Enric Roura, serà qui presentarà i conduirà el col·loqui posterior.Data de realització: 11/21/2022 | Data de la darrera actualització: 11/21/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300