Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el ple municipal ordinari corresponent al mes de novembre


Camí de tornada


Menú principalL’Ajuntament de Blanes celebra dijous el ple municipal ordinari corresponent al mes de novembre

Hi haurà un total de 13 punts a l’ordre del dia, i dos d’ells tenen a veure amb el Pla Parcial Costa Brava i la ubicació del tanatori

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per demà dijous dia 24 el Ple Municipal corresponent al mes de novembre que, com és habitual, s’allotjarà a la Sala de Plens al punt de les 7 del vespre. La sessió inclou un total de 13 punts a l’ordre del dia, d’entre els quals n’hi ha dos que tenen a veure amb una mateixa qüestió: el Pla Parcial Costa Brava.

Un dels punts el presenta l’equip de govern, inclou entre d’altres aspectes estimar les al·legacions presentades per la Junta de Compensació, l’AMPA de l’Escola Sa Forcanera i l’Associació de Veïns de Mas Enlaire per suprimir l’ús de tanatori. Tot seguit, la primera de les quatre mocions que es tractaran, presentada en aquest cas per tots els grups municipals i regidors no adscrits a la oposició, demana pràcticament el mateix.


Ple 27 d'Octubre
Cronològicament, el primer punt a l’ordre del dia aprovarà l’acta del darrer ple, i els quatre següents donaran compte de sentències judicials, resolucions d’Alcaldia i altres òrgans delegats, així com de les darreres Juntes de Govern Local. El primer punt de debat, el sisè, té a veure amb una sol·licitud de compatibilitat amb activitat privada presentada per una treballadora del consistori.

El setè tema a debat, que deriva de la re-organització al plenari arran de la decisió de Rosa Aladern de passar a ser regidora no adscrita, és la modificació dels representants de l’Ajuntament de Blanes als òrgans col·legiats. El següent punt és el ja esmentat sobre el Pla Parcial Costa Brava, i a rengló seguit la primera de les quatre mocions, que tracta sobre aquest mateix tema.

La segona proposta d’acord, presentada pel PSC, BECP i JxB, és de suport al 25-N, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència Masclista, i la tercera la presenta BECP per a la millora del finançament de l’administració local. La quarta i darrera moció es de C’s per poder pagar mitjançant Bizum els tràmits locals, i el darrer punt, com és habitual, serà l’apartat de Precs i Preguntes.
Data de realització: 11/23/2022 | Data de la darrera actualització: 11/23/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300