Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest diumenge el XIII Passafred, organitzat pel Centre Excursionista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/25/2022 09:03:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes acull aquest diumenge el XIII Passafred, organitzat pel Centre Excursionista

A les 9 del matí sortirà la Mitja Marató de 21 Km i a 2/4 de 10 la Caminada de 12 Km, totes dues des de la Ciutat Esportiva Blanes

Ara que sembla que el fred ha vingut per quedar-se, diumenge vinent Blanes acollirà una activitat ideal per oblidar-se de les baixes temperatures. Es tracta del XIII Passafred que organitza el Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i d’altres col·laboracions, així com la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la FEEC.


La coneguda cursa compta amb dues modalitats, amb horaris de sortida i recorreguts diferents. Els més agosarats sortiran a les 9 en punt del matí per fer el recorregut de la ‘Mitja Marató’, de 21 km, i a 2/4 de 10 es farà la prova més popular: una ‘Caminada’ de 12 km. En tots dos casos el lloc de sortida i arribada serà el mateix: la Ciutat Esportiva Blanes.

L’horari de tancament del XIII Passafred també serà el mateix: les 2 del migdia, però abans s’hauran lliurat tres premis per als tres primeres classificats masculins i femenins de la mitja marató. Pel que fa a la resta de participants, se’ls lliuraran diversos obsequis: un buff, la bossa del corredor, sorteig de lots de regal i la participació en una botifarrada per recuperar forces.

Informació i Inscripcions: www.cexblanes.netData de realització: 11/25/2022 | Data de la darrera actualització: 11/25/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300