Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Riallles continua diumenge la seva programació al Teatre de Blanes amb ‘La Caputxeta Vermella’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/25/2022 09:37:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRiallles continua diumenge la seva programació al Teatre de Blanes amb ‘La Caputxeta Vermella’

La veterana companyia ‘Dreams Teatre’ oferirà a 2/4 de 6 la seva adaptació del conegut conte en versió musical

Hi ha contes d’aquells que tothom coneix ‘de tota la vida’ que no necessiten gaire presentacions perquè tothom –qui més, qui menys- en coneix la trama: saben com comencen i com acaben. I precisament són aquests relats els que ve més de gust reinterpretar, contemporitzar i adaptar als temps presents, molt després que van ser escrits.


'La Caputxeta Vermella', de Dreams Teatre
Això és el què ha fet la veterana companyia ‘Dreams Teatre’ amb el clàssic entre els clàssics: ‘La Caputxeta Vermella’. Ho han fet creant una versió musical on capgiren força la història original: la protagonista viu amb la seva mare als afores de París, prop de l’àvia que s’està en una caseta al mig del bosc. Un bon dia la mare deixa que la caputxeta vagi tota sola a visitar l’àvia tota sola, i a mig camí es topa amb un llop molt peculiar.


Li assegura que es vegetarià i, tot i que inicialment la protagonista desconfia un xic d’ell, s’acaben fent molt bons amics. La mare, l’àvia i el guardaboscos, en canvi, no es creuen que hi hagi llops vegetarians i li prohibeixen acostar-s’hi. A partir d’aquí, la nena i el llopet decideixen veure’s d’amagat. La història es complica encara més quan entra en escena un home de negocis sense escrúpols.


La seva idea és transformar el bosc on viu el llopet en una urbanització, i per aconseguir-ho ha de poder demostrar que els llops no s’han de protegir sota la mentida que són animals ferotges que ataquen i es cruspeixen les persones, sobretot les nenes i nens. A partir d’aquí arriba el suspens: estarà en perill la caputxeta?, aconseguirà el malvat home de negocis la seva fita?


No cal dir que per esbrinar-ho caldrà anar diumenge vinent a partir de 2/45 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes i assistir a l’espectacle que organitza l’Associació Rialles Blanes, el penúltim abans de tancar l’any. Informació i adquisició d’entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/dreams-teatre-la-caputxeta-vermella



Data de realització: 11/25/2022 | Data de la darrera actualització: 11/25/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300