Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Bàsquet Blanes farà un 3 x 3 Escolar i Cistella Solidària pro Marató TV3 diumenge al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2022 10:52:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubBasketBlanesEl Club de Bàsquet Blanes farà un 3 x 3 Escolar i Cistella Solidària pro Marató TV3 diumenge al Passeig de Mar

Es farà al llarg del matí, repetint l’experiència d’anteriors ocasions per contribuir a recaptar fons pel programa solidari

Demà diumenge Blanes acollirà una nova edició d’una activitat esportiva que compta amb un doble objectiu. Organitzat pel Club de Bàsquet Blanes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’un 3 x 3 Escolar que es farà simultàniament a una nova edició de la ‘Cistella Solidària’ per recollir fons econòmics per a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a les malalties cardiovasculars.


Foto de Grup Voluntariat i membres Club Bàsquet Blanes,
3 x 3 Escolar 2021
Totes dues activitats s’allotjaran en diverses pistes de bàsquet que s’instal·laran expressament per a la ocasió al Passeig de Mar, més concretament a partir de la seva cruïlla amb el Carrer Ample en direcció a la Plaça Catalunya. D’aquesta manera, al llarg de tot el matí es podran gaudir les sessions del 3 x 3 escolar, i al mateix temps els més atrevits poden provar sort i fer ‘Cistelles Solidàries’.Els partits de 3 x 3 Escolar es jugaran entre equips formats per un màxim de 4 jugadors i/o jugadores per cada equip. Perquè sigui possible fer totes dues activitats, està previst que diumenge vinent s’instal·lin diverses cistelles alineades d’esquena al mar, que aniran allotjant els diferents partits entre els equips prèviament inscrits.Data de realització: 11/26/2022 | Data de la darrera actualització: 11/26/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300