Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més d’un centenar de jugadors i jugadores participen al 3 x 3 Escolar i la Cistella Solitària del Club de Bàsquet Blanes per La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/28/2022 09:32:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MarattTV3Més d’un centenar de jugadors i jugadores participen al 3 x 3 Escolar i la Cistella Solitària del Club de Bàsquet Blanes per La Marató de TV3

L’experiència va tenir lloc aquest passat diumenge al Passeig de Mar, aplegant un bon nombre de públic al llarg de tot el matí

Aquests dies s’estan començant a celebrar a Blanes diverses activitats per recollir fons econòmics i fer difusió de l’objectiu de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest 2022: les malalties cardiovasculars. Una de les entitats que n’ha organitzat és el Club de Bàsquet Blanes, que va omplir d’esport i solidaritat el Passeig de Mar durant la passada jornada del diumenge.


Es tractava d’un 3 x 3 Escolar i sessions de Cistella Solidària, que van tenir lloc repartides en sengles pistes de bàsquet instal·lades ex professor al Passeig de Mar, des de la cruïlla amb el Carrer Ample en direcció a la Plaça Catalunya. D’aquesta manera, al llarg de tot el matí –de 10 a 13 h- el gran nombre de públic que s’hi va aplegar va gaudir de les sessions del 3 x 3 escolar, i al mateix temps els més atrevits podien provar sort i fer ‘Cistelles Solidàries’.


Aquesta darrera experiència consistia en provar de fer tres intents d’encistellar amb una dificultat afegida: dur els ulls embenats. També va haver-hi concursos de triples. Tot plegat va contribuir a què l’animació durant tot el matí dominical fos constant al Passeig de Mar. Una altra manera de poder col·laborar era adquirint la polsera solidària del Club de Bàsquet Blanes amb els logotips de l’entitat esportiva i de La Marató.Pel que fa al 3 x 3 Escolar, es va jugar amb equips formats per un màxim de 4 jugadors i/o jugadores. Es van jugar partits en tres categories diferents: al primer grup s’hi aplegaven els nois i noies de P5, Primer i Segon de Primària. Al segon hi havia els de Tercer i Qaurt de Primària; i al tercer els jugadors i jugadores de Cinquè i Sisè, els Minis del Club de Bàsquet Blanes que ja estan federats. També va participar en l’experiència d’ahir un equip de bàsquet de Malgrat de Mar.


Entre els qui es van acostar per contribuir a l’activitat de La Marató de TV3 també s’hi va comptar el regidor d’Esports, Carlos Garzon, que no va tenir cap dificultat en encistellar al haver estat durant molts anys jugador i entrenador amb el Club de Bàsquet Blanes. El va acompanyar el president del CB Blanes, Joan Burcet, durant la sessió de tirs lliures a la cistella habilitada per a la ocasió.Data de realització: 11/28/2022 | Data de la darrera actualització: 11/28/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300