Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/29/2022 10:20:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Carnaval_dibuix12Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Aquest esdeveniment és un referent a la Costa Brava, ja que més de 120.000 persones s’apleguen a Blanes, Lloret i Tossa per gaudir-lo

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval Costa Brava Sud, tota una referència a la Costa Brava. Serà del 17 de febrer al 4 de març del 2023 i els respectius consistoris ja han contactat amb les diferents colles que varen participar en l’edició del 2020 perquè puguin començar a preparar les seves carrosses.Rua Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes 2029

El Carnaval de la Costa Brava Sud celebrarà la seva desena edició i torna amb més força que mai després que, degut al context postpandèmic, les edicions del 2020 i 2021 van quedar limitades per les normatives sanitàries del moment que no possibilitaven la celebració d’esdeveniments en gran format, amb un alta concentració de persones. Es calcula que, sumant els espectadors de les tres rues, el Carnaval de la Costa Brava Sud aplega més de 120.000 persones i hi participen més de 1.000 persones.


A Blanes la rua es farà el diumenge 19 de febrer a les 5 de la tarda; a Lloret de Mar el dissabte 18 de febrer, a les 4 de la tarda i el diumenge 19 a les 4 de la tarda; i a Tossa tindrà lloc el dissabte 4 de març a les 4.30 de la tarda, tancant la gran rua a les tres poblacions. A banda de la Gran Rua de Carnaval, els Ajuntaments ofereixen una completa programació amb diferents activitats carnavalesques durant aquests dies, que es donaran a conèixer properament juntament amb el cartell oficial d’aquesta edició.


El Carnaval de la Costa Brava Sud es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta el cicle festiu a les tres viles marineres, i coordinar un dels seus atractius centrals i més multitudinari: les rues de carnaval. I és que des de les tres poblacions es considera que els actes del Carnaval són una bona manera per donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que s’hi ofereixen.
Data de realització: 11/29/2022 | Data de la darrera actualització: 11/29/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300