Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté dos traficants que duien anabolitzants valorats en 6.000 € i prop de 7.000 € en metàl·lic


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/30/2022 12:40:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté dos traficants que duien anabolitzants valorats en 6.000 € i prop de 7.000 € en metàl·lic

Els efectius policials van interceptar-los en un control i, a l’escorcollar el vehicle on viatjaven, van trobar les substàncies al maleter

La tarda d’aquest passat dimarts la Policia Local de Blanes va detenir dues persones acusades d’un presumpte delicte contra la salut pública, i a qui van decomissar material valorat en 6.000 €, així com 6.820 € en metàl·lic que portaven a l’interior d’una motxilla. Els fets van tenir lloc a quarts de 4 de la tarda, quan diverses patrulles estaven realitzant un control de pas a la intersecció entre la Carretera de Malgrat i l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera.


Imatges Material Comissat ahir
En un dels vehicles que van aturar hi viatjaven com a ocupants dues persones d’origen estranger –un veí de Lloret de Mar, i l’altre de Malgrat de Mar- a una de les quals li constaven nombrosos antecedents policials. Per aquesta raó, se’ls va demanar a tots dos que baixessin del cotxe, procedint a l’escorcoll del seu interior.


Durant el registre, el sergent instructor i els agents van trobar una motxilla amb diners en efectiu al seu interior: 6.820 € en bitllets de 100€, 200€ i 500€, sense que cap dels dos ocupants del vehicle pogués donar una explicació coherent respecte la raó per la qual viatjaven amb una quantitat tan elevada en metàl·lic al damunt.

Posteriorment, la Policia Local va continuar l’escorcoll al maleter, on van fer una altra troballa. En aquesta part del vehicle hi havia dues bosses, a l’interior de les quals van trobar-hi diverses capses de medicaments. Es tractava de substàncies anabolitzants, dels tipus que s’utilitzen per tractar diverses malalties cròniques.


Són medicines que s’administren per prescripció mèdica, però també s’usen il·lícitament com a droga d’abús, en especial per part d’alguns culturistes i esportistes –es considera dopatge- o bé per augmentar encara més la seva musculatura i massa corporal. Pel volum dels medicaments decomissats, es calcula que el seu preu al mercat seria d’uns 6.000 €.



Data de realització: 11/30/2022 | Data de la darrera actualització: 11/30/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300