Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recuperarà la Fira de Nadal del 2 al 18 de desembre, farà Tallers de Nadal gratuïts del 22 al 30 de desembre, i la Fira de Sant Tomàs el dia 21


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/30/2022 01:22:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

dibuix d'arbresBlanes recuperarà la Fira de Nadal del 2 al 18 de desembre, farà Tallers de Nadal gratuïts del 22 al 30 de desembre, i la Fira de Sant Tomàs el dia 21

La Fira de Nadal s’allotjarà al Passeig de Dintre i també inclourà manualitats, mentre que els Tallers de Nadal ho faran a la Plaça dels Dies Feiners

Aquest Nadal 2022-2023 Blanes ha afegit diverses novetats a les activitats que tradicionalment ja se solen realitzar coincidint amb aquestes festives jornades. La més destacada és una Fira de Nadal que es recuperarà de nou després que feia 10 anys de l’anterior experiència. Estarà instal·lada al Passeig de Dintre, i es posarà en marxa divendres vinent, 2 de desembre, coincidint amb la inauguració del Pessebre Monumental i la Il·luminació Nadalenca.


Imatges Fira de Sant Tomàs 2021
La Fira de Nadal estarà en marxa fins el diumenge 18 de desembre, i oferirà productes genuïnament nadalencs. S’allotjarà en les tradicionals casetes de fusta que caracteritzen aquest tipus d’esdeveniments, arrenglerades de dues en dues al bell mig del Passeig de Dintre, a l’espai central de terra compactat. L’horari serà durant tot el dia de manera ininterrompuda: des de les 11 del matí fins les 8 del vespre.


A les casetes de la fira hi haurà productes relacionats amb el Nadal com ara torrons, dolços i pastissets típics d’aquests dies, vins i caves, moscatell, garapinyades i fruits secs per a la sobretaula, flors i arbres de nadal, creps, productes de decoració de Nadal, detalls per regalar, així com complements per a les festes. Un bon grapat de productes per decorar la casa i regalar.

Activitats Complementàries: Actuacions i Tallers de Manualitats

Al llarg dels dies en què funcioni la Fira de Nadal hi haurà diverses activitats complementàries. D’una banda, hi haurà Tallers de Manualitats Gratuïts de motius nadalencs, i de l’altra actuacions de música, màgia i altres al·licients artístics. Els Tallers de Manualitats estaran allotjats en una carpa situada al costat de les parades, i estan pensats perquè puguin participar-hi gent de totes les edats.


Hi ha un munt d’activitats per realitzar: postals de Nadal, decoració nadalenca en fusta i en desplegables, pintar figures de guix, originals formes per penjar a l’arbre de Nadal, barrets amb formes d’animals, caretes del Pare Noel, elaborats arbres de Nadal fets amb pinyes pintades, figuretes del Caga Tió petites, festes amb troncs de fusta... un reguitzell d’activitat que els i les més traçudes podran elaborar amb l’ajuda dels monitors i monitores que els ajudaran.

L’horari de funcionament dels Tallers de Manualitats Gratuïts que es faran coincidint amb la Fira de Nadal anirà en funció de si es tracta d’un dia laborable o festiu. Els festius i els caps de setmana estaran en marxa de 11 a 14 h i de 17 a 20 h, mentre que els dies 2, 5, 7, 9, i del 12 al 16 de desembre només ho estarà a les tardes, de 17 a 20 h.


Pel que fa a les actuacions, s’allotjaran en un petit escenari que s’ubicarà a l’extrem del Passeig de Dintre que dóna al Carrer Muralla. Se n’han programat un total de 9, que inclouen des de cantants, músics i mags, passant per les conegudes figures Disney, així com rondallaires que explicaran contes, música en viu i fins i tot el campament d’un patge dels Reis Mags que culminarà la Fira de Nadal, el diumenge 18 de desembre.

Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal i Fira de Sant Tomàs

Després que la Fira de Nadal haurà finalitzat el diumenge 18 de desembre, hi haurà un impàs de dos dies fins que Blanes aculli la tradicional Fira de Sant Tomàs, que se celebra el dimecres 21 de desembre. Desenes de parades estaran instal·lades aquell dia al centre de Blanes per oferir productes nadalencs, gastronomia, beguda i mil-i-un articles per firar-se durant tot el dia.

Just l’endemà dijous 22 de desembre, coincidint amb l’acabament de les classes a les escoles i instituts, començarà l’altra novetat nadalenca quant a activitats d’aquest 2022. Són els ‘Tallers de Vacances de Nadal’ gratuïts, que estaran en funcionament des del 22 al 30 de desembre. A diferència de la Fira de Nadal, aquests tallers s’allotjaran a la Plaça dels Dies Feiners, on també hi haurà els Inflables d’Ok Titans.


Funcionarà tots els dies llevat del diumenge 25 i el matí de l’endemà dilluns, Festivitat de Sant Esteve. L’horari serà de 11 a 14 h i de 17 a 20 h i, novament, posaran a prova la traça de petits i grans: objectes decoratius nadalencs fets amb fusta, roba i altres materials; corones dels Reis Mags; figures dels tres reis fet amb fusta i roba; originals obsequis i diversos entreteniments que, alhora, poden acabar sent un elaborat obsequi per aquests dies.



Data de realització: 11/30/2022 | Data de la darrera actualització: 11/30/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300