Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

423 caminants i runners participen al XIII Passafred de Blanes organitzat pel Centre Excursionista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2022 09:23:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGO423 caminants i runners participen al XIII Passafred de Blanes organitzat pel Centre Excursionista

Es van fer dos recorreguts: la cursa de mitja marató de 21 km, i la caminada de 12 km, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva Blanes

El passat cap de setmana Blanes va acollir un esdeveniment esportiu que ja s’ha guanyat per dret propi el seu lloc destacat al calendari previ a l’arribada de l’hivern. Es tracta del ‘Passafred’, que aquest 2022 ha complert la seva 13ena edició, i que va tenir lloc diumenge passat al matí, donant tot el sentit a l’objectiu de la cursa per les baixes temperatures que hi va haver a primera hora del matí, voltant entre els 3º i els 4º graus centígrads.


Sortida XIII Passafred - Caminada de 12 km
Ciutat Esportiva Blanes, diumenge passat
Organitzat pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i d’altres col·laboracions, entre elles la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la FEEC, el Passafred va tornar a congregar un bon nombre d’adeptes disposats a superar el repte que se’ls proposava. Una vegada més, la sortida i arribada es va fer a la Ciutat Esportiva Blanes, que va actuar com a centre d’operacions al seu exterior.

423 participants en la XIII Passafred de Blanes

La coneguda prova esportiva compta amb dues modalitats, de manera que a les 9 del matí es va donar el tret de sortida a la categoria més dura, on els i les corredores havien de cobrir una distància de mitja marató, és a dir: 21 kilòmetres pels camins del voltant dels afores de Blanes. Mitja hora més tard, a 2/4 de 10, van sortir els integrants de la caminada, que van fer un trajecte més curt: 12 kilòmetres.


Sortida XIII Passafred - Mitja Marató de 21 km
Sumant els participants de les dues categories –mitja marató i caminada-, van haver-hi 423 caminants i runners en la XIII Passafred. L’animació va ser present al llarg de tota la jornada: tant en els moments previs com a l’hora de donar el tret de sortida a les dues modalitats, que es van encarregar d’encapçalar el president del Centre Excursionista de Blanes, Xavi Pascual, i el regidor d’Esports, Carlos Garzón.


La jornada a cavall entre la festa i l’esport es va tancar a les 2 del migdia, quan es va donar per finalitzada l’arribada dels i les participants. Abans, es van lliurar tres premis per als tres primeres classificats masculins i femenins de la mitja marató, i es va poder reposar forces a base de l’esmorzar amb botifarra i pa amb tomàquet ofert a l’exterior de la Ciutat Esportiva. D’altra banda, a tothom se’ls va lliurar diversos obsequis i també es va celebrar un sorteig de lots de diversos regals.Data de realització: 12/01/2022 | Data de la darrera actualització: 12/01/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300