Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 400 jugadors i jugadores defensen aquesta temporada els colors del Club de Bàsquet Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/05/2022 08:01:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubBasketBlanesMés de 400 jugadors i jugadores defensen aquesta temporada els colors del Club de Bàsquet Blanes

Aquest diumenge la Ciutat Esportiva Blanes ha acollit la presentació dels equips del CBB, comptant amb la participació de la Colla de Diables Sa Forcanera i la Colla Gegantera

La tarda d’aquest passat diumenge la pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes va viure una festa molt especial, amb l’acte de presentació dels equips del Club de Bàsquet Blanes d’aquesta temporada 2022-2023. Jugadores i jugadors, tècnics, membres de l’entitat i –sobretot- familiars, amics i amigues, van rugir de satisfacció amb l’entitat que s’identifica amb una característica pantera negra, un dels dos colors que llueix a la seva indumentària, conjuntament amb el groc.


Festa celebració Presentació equips Club de Bàsquet Blanes 2022-2023
L’autèntica festa del bàsquet blanenc va tenir diversos ingredients que van conferir-li els continguts que requeria poder retornar a la manera en què s’havia fet aquest acte durant els anys anteriors a la COVID, després que en la passada edició del 2021 es van haver de seguir encara estrictes normes de seguretat sanitària. Perquè la festa fos encara més lluïda es va comptar amb la participació de dues de les entitats que no falten mai a les celebracions blanenques: el grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, i els capgrossos de la Colla Gegantera, un dels quals lluïa la samarreta amb què va obsequiar-los el CBB amb motiu dels seus 30 anys.

La celebració va començar fora de la pista, quan els integrants de les dues entitats culturals van aplegar-se al vestíbul de la Ciutat Esportiva Blanes acompanyant els jugadors i jugadores que s’hi havia concentrat en una festiva i sorollosa cercavila presidida per l’animació. Després de fer un breu recorregut, van irrompre a la pista, on van acabar la rotunda batukada que va encomanar la rítmica alegria i to festiu a la pista esportiva, acompanyats pels balls de la Colla Gegantera.

Més de 400 panteres defensen aquesta temporada els colors del CBB

Va ser llavors quan va començar la presentació dels equips que formen part del Club de Bàsquet Blanes en l’actual temporada 2022-2023, una celebració que va ser més original que ma. Ho va ser amb una elaborada posada en escena on les i els protagonistes van ser els jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, delegats i delegades de camp i membres de l’escoleta.


Enguany més de 400 membres formen part de la gran família del Club de Bàsquet Blanes, sumant els 250 nois i noies que formen part dels 24 equips de les diferents categories i modalitats que aplega l’entitat, així com els 170 nens i nenes de l’escoleta repartits en 7 equips dels respectius centres escolars on pertanyen, així com l’equip tècnic.



Per fer la presentació dels diferents equips, cadascun d’ells havia rebut prèviament a la jornada de diumenge un engrescador encàrrec. Es tractava que pensessin una postura, una posada en escena que els identifiqués de cara a aquesta jornada. Per això, a mesura que el mestre de cerimònies els anava cridant un per un, cadascun dels equips es va situar al bell mig de la pista per posar per al fotògraf del Club de Bàsquet Blanes en la seva elaborada postura, enmig dels aplaudiments constants del públic que omplia la grada.


Parlaments del president del CBB, Joan Burcet, i de l'alcalde
de Blanes, Àngel Canosa
Tot seguit van venir els parlaments oficials encetats pel president del Club de Bàsquet Blanes, Joan Burcet, qui després de donar la benvinguda a tothom, va mostrar l’orgull que significava per a l’entitat poder comptar amb un capital humà tant entregat i engrescat. Darrera d’ell es van adreçar al públic assistent la representant de la Federació Catalana de Basquetbol, Lolita Iglesias; el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón; i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va tancar el torn de parlaments.



Data de realització: 12/05/2022 | Data de la darrera actualització: 12/05/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300