Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fira de Nadal i el Pessebre de Blanes protagonitzaran el programa ‘El Balcó’ de Cadena SER aquest dimecres


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/06/2022 01:35:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOLa Fira de Nadal i el Pessebre de Blanes protagonitzaran el programa ‘El Balcó’ de Cadena SER aquest dimecres

Conduit per Anna Puigboltas, l’emissió es farà en directe des del Passeig de Dintre de 19 h a 20’30 h, i es tractaran diversos temes relacionats amb el municipi

La recent estrenada Fira de Nadal i el Pessebre Monumental de Blanes, que tot just es van inaugurar divendres passat al vespre, protagonitzaran l’emissió de demà dimecres del programa ‘El Balcó’, que s’emet per la Cadena SER per tot Catalunya. L’espai que condueix i presenta la periodista Anna Puigboltas es realitzarà en directe des del Passeig de Dintre, entre el Pessebre dedicat al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici i la pròpia Fira de Nadal.


Al llarg del programa es comptarà amb diversos ingredients del Nadal de Blanes, però també es parlarà sobre altres temes relacionats amb el municipi on comença la Costa Brava, com per exemple un dels escriptors més internacionals lligat a la població: Roberto Bolaño. D’igual manera, està previst comptar amb la participació d’una dona que ha contribuït a donar a conèixer Blanes més enllà de les nostres fronteres, una periodista nascuda aquí molt apreciada i estimada pels seus conciutadans i conciutadanes.

Ja que l’eix central del programa de demà és la Fira de Nadal, relacionada al 100% amb les festes que ens esperen tot just d’aquí a dues setmanes, es parlarà de què s’hi pot trobar a les parades, així com a la zona del Taller Infantil que inclou el recinte firal. Un altre dels ingredients que forma part de l’esdeveniment són les actuacions artístiques que inclouen des de intervencions musicals fins a màgia i conta-contes, i també se’n faran ressò al programa radiofònic.


En aquesta línia, durant el programa hi haurà intervencions musicals en viu i en directe, així com d’altres al·licients. Val a dir que, tot i que el centre de les mirades sigui a Blanes, durant la primera part de l’emissió es tocaran d’altres temàtiques extra-blanenques, si bé el fet d’emetre’s des d’aquest municipi farà que l’atenció se’n vagi constantment cap aquí.


‘El Balcó’ de SER Catalunya, amb Anna Puigboltes i diversos convidats i convidades, s’emetrà aquest dimecres en directe des de Blanes a partir de les 7 del vespre i fins a 2/4 de 9 de la nit. S’hi oferirà el què sol ser marca de la casa d’aquest programa: escoltar la vida, i com que aquests dies transcórrer inevitablement amb els preparatius nadalencs, un dels millors indrets que s’ha pensat triar és aquest: una Fira de Nadal.



Data de realització: 12/06/2022 | Data de la darrera actualització: 12/06/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300