Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre recapta 743€ per La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/07/2022 07:33:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre recapta 743€ per La Marató de TV3

Diumenge passat, desafiant la pluja intermitent que va estar caient, van celebrar una animada Quina Solidària al Passeig de Mar, amb regals cedits pels establiments de l’ABBC

Una de les entitats blanenques que cada any sol organitzar actes per contribuir a la recollida de fons econòmics per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). En aquesta ocasió, ha organitzat dos principals activitats, la primera de les quals va tenir lloc el passat cap de setmana.


Quina Solidària de l'ABBC per La Marató de TV3, diumenge passat
Més concretament diumenge passat va celebrar una animada Quina Solidària al Banc dels Músics del Passeig de Mar, desafiant el mal temps i la pluja intermitent que va estar caient al llarg del matí. Durant una bona estona, es va estar jugant la quina, amb la qual es van poder obtenir un bon grapat de premis de tota mena que es van endur totes les persones que anaven omplint les línies i els cartrons.


Per anar cantant els números es va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció, Ferran Pujadas, qui li va anar afegint aquell to popular i distès tan propi d’aquesta activitat. El públic, entre els quals s’hi comptava el regidor de Promoció de la Ciutat, Albert Sanz, va poder gaudir de diversos obsequis cedits pels establiments de l’ABBC que han col·laborat en l’experiència.


Gràcies a la Quina Solidària, l’ABBC ja ha reunit 743€ amb la venda dels cartrons, i encara prepara una segona activitat per continuar recollint fons econòmics per La Marató de TV3. Es tracta de la ‘Nit de la Llum’, que tindrà lloc el dissabte 17 de desembre al Carrer Raval Sud. Tothom qui vulgui podrà contribuir a omplir un dibuix elaborat per l’artista blanenc Joel Ristol, a base de comprar alguna de les espelmes solidàries que estaran a la venda durant la tarda, en una acció que culminarà a les 9 de la nit.
Data de realització: 12/07/2022 | Data de la darrera actualització: 12/07/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300