Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘El Balcó’ de Cadena SER es va obrir ahir de bat a bat a Blanes, al costat del Pessebre i la Fira de Nadal


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/08/2022 09:46:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTO‘El Balcó’ de Cadena SER es va obrir ahir de bat a bat a Blanes, al costat del Pessebre i la Fira de Nadal

Van entrevistar a la periodista blanenca Fina Brunet i a l’alcalde de Blanes, es va parlar del pessebre i de Roberto Bolaño, i finalment Marc Anglarill va tancar-lo cantant en directe una nadala

El programa de SER Catalunya ‘El Balcó’ va estar instal·lat el vespre d’aquest passat dimecres a Blanes, per emetre en directe l’espai que condueix la periodista Anna Puigboltas. Més concretament, es va situar al bell mig de dues activitats 100% nadalenques: el pessebre monumental dedicat al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici i la Fira de Nadal, al Passeig de Dintre.


Nombroses persones es van concentrar davant l’estudi de ràdio a l’aire lliure per seguir el programa, on un dels ingredients centrals va ser una entrevista a la periodista blanenca Fina Brunet. Després de repassar la seva trajectòria en el món de la ràdio i la televisió, que precisament es va encetar a Blanes amb ‘El Racó de la Baldufa’ d’Antena Blava, que va esdevenir en l’actual Ràdio Marina, Fina Brunet també va compartir com està afrontant el tumor que l’afecta des del 2020.



Anna Puigboltas també va entrevistar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va parlar sobre les activitats relacionades amb el Nadal, tant les tradicionals com les més noves, entre elles la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, que enguany arribarà ja a la seva tercera edició. D’altra banda, un dels integrants de l’equip, en Guillem, va entrevistar dos representants dels artífexs del pessebre monumental d’enguany: Jaume Ametller, de l’Agrupació Pessebrista, i l’Adrià, de l’Institut Serrallarga.



Entrant pràcticament a la recta final, dos blanencs coneixedors de la vida i obra de Roberto Bolaño, Cristina Fernández i Jaume Pujadas, van parlar des d’Anglaterra de la seva experiència en relació a l’escriptor xilè que va viure els darrers anys de la seva vida a Blanes. Finalment, la cirereta del pastís la va posar una veu molt coneguda a Blanes, perquè es va formar a l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria, el cantant Marc Anglarill, qui va interpretar en directe la nadala ‘Let It Snow’.


L’altra ingredient musical que va haver en directe va sonar tot just arrencar el programa, amb la intervenció d’una de les actuacions artístiques que hi ha coincidint amb la Fira de Nadal: els formidables músics ‘Men In Swing’. Així va ser com va transcórrer, des de les 7 fins 2/4 de 9 de la nit el què sol ser marca de la casa del Balcó: escoltar la vida, i com que aquests dies transcorre inevitablement amb els preparatius nadalencs, es va triar la Fira de Nadal de Blanes.



Data de realització: 12/08/2022 | Data de la darrera actualització: 12/08/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300