Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes continua diumenge la programació professional amb ‘La Tierra y el Barrio’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2022 09:15:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes continua diumenge la programació professional amb ‘La Tierra y el Barrio’

L’espectacle de poesia escènica amb música i cant en directe s’oferirà a les 7 de la tarda, protagonitzat per Danilo Facelli, Hugo Martínez i Ana Alfaro

La programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud a l’escenari de Blanes continuarà diumenge vinent amb un original muntatge, que escapa dels cànons habituals. Es tracta de ‘La Tierra y el Barrio’, un espectacle de poesia escènica amb música i cant en directe, a partir del llibre de poesia del mateix títol escrit per Danilo Facelli, publicat l’any 2020 per Edicions Tremendes, de Girona.


Danilo Facelli, Ana Alfaro i Hugo Martínez, durant una representació
de 'La Tierra y el Barrio'
Al costat de Danilo Facelli, qui recita la seva pròpia poesia, hi trobarem als artistes de la guitarra i el cant Hugo Martínez i Ana Alfaro, els quals també reciten el text del seu company. Els tres artistes prometen una vetllada molt especial al voltant d’un llibre que parla sobre les veritat que poden intuir-se quan s’està en contacte amb la natura en estat més salvatge, tant del món vegetal i animal com de les persones.

Tot això relacionat amb el petit i gran univers en què esdevé el barri, entès com un terreny de resistència, comunicació i autogestió. Aquests són els conceptes bàsics que les veus dels tres artistes, acompanyades de la música del guitarrista blanenc Hugo Martínez, ens voldran fer arribar a través del seu espectacle.

La funció començarà a les 7 del vespre i té prop d’una hora de duració. Les entrades es poden comprar anticipadament a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.entrapolis.com/entradas/la-tierra-y-el-barro-espectaculo-poetico-musical
Data de realització: 12/08/2022 | Data de la darrera actualització: 12/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300