Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana els 11ens Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2022 08:03:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Blanes acull aquest cap de setmana els 11ens Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala 2022

Està aplegant a la Ciutat Esportiva Blanes prop d’un miler de persones, sumant els prop de 900 jugadors i jugadores, equips tècnics i àrbitres

Durant tot aquest cap de setmana del 10 i 11 de desembre, la Ciutat Esportiva Blanes serà el punt neuràlgic on confluirà el bo millor del futbol sala de la comarca de la Selva. Ho serà a través de la 11a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que comença aquest dissabte a les 9 del matí, i es tancarà diumenge amb el lliurament de premis previst per quarts de 7 de la tarda.


Imatges d'Arxiu: Campionats Comarcals Seleccions Base Futbol Sala 2021
Competiran 864 jugadors i jugadores distribuïdes en 72 seleccions comarcals, dirigits per 216 entrenadors i entrenadores, procedents d’un total de 157 clubs selvatans diferents. La previsió és que es juguin 104 partits que ajudaran a dirimir 48 àrbitres. Avui dissabte la jornada finalitzarà a les 9 de la nit, després que s’hagi disputat la fase de grups.


Els millors de cada grup en categoria masculina es classificaran per a la fase final de demà diumenge, mentre que en categoria femenina les dues primeres classificades jugaran la fase final. Demà diumenge l’activitat a la Ciutat Esportiva Blanes començarà a 2/4 de 10 del matí i finalitzarà a ¼ de 7 del vespre, amb el lliurament de premis a la pista blava.


Les categories participants als campionats, tant en masculí com en femení, són quatre: benjamí, aleví, infantil i cadet. Precisament cal dir que la novetat d’aquest 2022 és la incorporació de la categoria benjamí femenina. Des que es van posar en marxa els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala s’han anat incorporant any rere any noves categories, fins assolir actualment un nivell molt sòlid.Data de realització: 12/10/2022 | Data de la darrera actualització: 12/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300