Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar omple de solidaritat el Teatre de Blanes amb el festival ‘Dansa per l’Oncolliga’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/14/2022 08:36:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granL’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar omple de solidaritat el Teatre de Blanes amb el festival ‘Dansa per l’Oncolliga’

El passat cap de setmana els integrants de l’entitat van oferir una mostra de les entitats que s’hi fan a benefici d’Oncolliga Blanes

Durant aquestes dates que envolten el Nadal a Blanes es multipliquen les activitats que s’organitzen a benefici de diverses entitats socials. Una d’elles ha estat la que va tenir lloc dissabte passat a la tarda al Teatre de Blanes, presentada sota el títol ‘Dansa per l’Oncolliga’, a benefici de la Fundació Oncolliga Blanes, que té l’objectiu de facilitar informació, suport i recursos als malalts de càncer i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida, i promoure també hàbits saludables per la població en general.


Festival Benèfic 'Dansa per l'Oncolliga' al Teatre de Blanes, dissabte
Precisament l’entitat organitzadora també s’inscriu en l’àmbit social del municipi, ja que es tracta de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. Les i els integrants de l’entitat van omplir l’escenari del Teatre de Blanes de solidaritat amb una mostra de les activitats –principalment de caire escènic- que s’hi fan habitualment, enmig d’un càlid i còmplice aplaudiment constant del públic assistent, que va omplir de gom a gom el pati de butaques.

Homenatge a l’anterior president, Agapito Barberà

Abans que comencessin les actuacions Antoni Coll, que una vegada més va mostrar la seva veterania en l’art de fer de mestre de cerimònies, va demanar a qui des de fa poc temps és la nova presidenta de l’entitat, Ma Carmen Gómez, que pugés dalt de l’escenari. Ho va fer acompanyada de la tinenta d’alcalde d’Acció Social, Marina Vall·llosada, i de la presidenta de la Fundació Oncolliga Blanes, Imma Bellatriu.


Homenatge a Agapito Barberà, expresident de la Casa del Mar,
i fotografia de grup amb la nova junta, les presidentes de la Casa del Mar i
Oncolliga Blanes, amb la tinenta d'alcalde d'Acció Social
Abans d’encetar el torn de parlaments, la nova presidenta de la Casa del Mar va demanar als membres de la nova junta que també pugessin a l’escenari per donar-se a conèixer a tothom. Després de les intervencions de Marina Vall·llosasda i Imma Bellatriu, que van agrair la generositat i solidaritat a l’hora d’organitzar l’acte que estava a punt de començar, va haver-hi un breu moment per a dos homenatges.


En primer lloc a qui durant 27 anys ha estat vinculat a l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar, Agapito Barberà, que aquests darrers anys, a més a més, n’era el seu president. Li van lliurar una placa en reconeixement a aquesta tasca, així com un ram de flors que va acceptar lògicament emocionat per aquest gest.


També es va homenatjar dues dones de la Casa del Mar que estan superant un càncer, de les quals tan sols va poder assistir-ne una. Són Maruja González i Hermínia Hernández. Malgrat només va poder ser-hi present una d’elles, per l’estat de salut de qui havia d’acompanyar-la, totes dues van rebre un sentit aplaudiment espontani com a reconeixement afegit.


Tot seguit va començar el Festival Benèfic ‘Dansa per l’Oncolliga’, que va incloure diverses manifestacions artístiques, gairebé totes al voltant de diferents modalitats de dansa: flamenc, jotes, aerodance, sardanes, ball modern i fins i tot una mostra de dansa del ventre. Tot un seguit d’actuacions que també van incloure una altra de les activitats que es fan a la Casa del Mar: Tai-Chi.





Data de realització: 12/14/2022 | Data de la darrera actualització: 12/14/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300