Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Danilo Facelli, Hugo Martínez i Ana Alfaro fan vibrar el Teatre de Blanes amb ‘La Tierra y el Barrio’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/15/2022 08:38:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesDanilo Facelli, Hugo Martínez i Ana Alfaro fan vibrar el Teatre de Blanes amb ‘La Tierra y el Barrio’

L’espectacle de poesia escènica està basat en el poemari del mateix títol escrit per Danilo Facelli

El passat diumenge el Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud va acollir una funció que escapa dels cànons habituals que solen allotjar-se en aquest recinte. Es tractava de ‘La Tierra y el Barrio’, un original muntatge de poesia escènica amb música i cant en directe a partir del poemari del mateix títol escrit per Danilo Facelli i publicat l’any 2020 per Edicions Tremendes, de Girona.


Danilo Facelli, Ana Alfaro i Hugo Martínez, dissabte passat al Teatre de Blanes
amb l'espectacle 'La Tierra y el Barrio'
Els seus tres artífexs són el mateix Danilo Facelli, qui recita i desgrana els seus texts acompanyat per dos artistes de la guitarra i el cant: Hugo Martínez i Ana Alfaro, respectivament, els quals també reciten el text del seu company. Tots tres artistes, amb la solidesa de l’expertesa i l’emoció d’un sentiment que arrenca del cor i s’estén per totes les emocions, van fer vibrar el públic que omplia el recinte durant més d’una hora.

Poesia escènica musicada i cantada

Es va tractar d’una vetllada molt especial al voltant d’un llibre que parla sobre les veritats que poden intuir-se quan s’està en contacte amb la natura en l’estat més salvatge, tant del món vegetal i animal com de les persones. Tot això relacionat amb el petit i gran univers en què esdevé el barri, entès com un terreny de resistència, comunicació i autogestió.




Aquests són els conceptes bàsics que les veus dels tres artistes, acompanyades de la música del guitarrista blanenc Hugo Martínez, van fer arribar a tot el públic a través del seu espectacle. Val a dir que ‘La Tierra y el Barrio’ és el segon poemari publicat per Danilo Facelli, qui al 2017 va treure el seu primer llibre de poesia, ‘Soñando Con’ i al 2019 el llibre d’aforismes ‘Chupitos’.


Aquest és el tercer espectacle en què coincideixen Danilo Facelli i el músic blanenc Hugo Martínez, a banda de ‘Cuento de un hombre que huye’ –on participa Marina Tomás Amado al clarinet percussió i la seva veu-; i el ‘Recital Totterreny’, on actuen tots dos junts. Altres espectacle protagonitzats per Danilo Facelli són ‘El increïble arte de volver a perder el tren’, ‘Los dos capullos’, o bé ‘(Con)Versando historias’, entre d’altres.


La programació professional es tancarà amb ‘Cinema & Big Band’ el dia 30

Després de ‘La Tierra y el Barrio’, la programació professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud d’aquest 2022 es tancarà d’aquí a dues setmanes, el 30 de desembre, amb l’espectacle ‘Cinema & Big Band’, a càrrec de La Selva Big Band (SBB). Un viatge musical a les bandes sonores més emblemàtiques de tota la història del setè art: des de ‘Casablanca’ (1942) fins a ‘La La Land’ (2016), passant per mítiques sonoritats que ressonen en l’imaginari dels i les amants del setè art: ‘Cabaret’ (1972); ‘2011: A Space Odyssey’ (1968); ‘Yellow Submarine’ (1968); o bé ‘Breakfast at Tiffanys’ (1961)


El repàs musical inclou un total de 18 pel·lícules, que també faran sonar la coneguda sintonia de la nissaga de l’agent amb ‘llicència per matar’ identificat com a 007 i el reiteratiu ‘Bond, James Bond’. El cinematogràfic concert tindrà lloc el divendres 30 de desembre a 2/4 de 9, i les entrades anticipades ja són a la venda: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/446-cinema.html



Data de realització: 12/15/2022 | Data de la darrera actualització: 12/15/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300