Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrenarà dijous uns ‘Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal’, l’altra novetat d’aquestes festes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/20/2022 11:59:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes estrenarà dijous uns ‘Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal’, l’altra novetat d’aquestes festes

S’allotjaran fins el 30 de desembre en una carpa instal·lada a la Plaça dels Dies Feiners, i l’horari serà durant tot el dia: de 11 a 14 h i de 17 a 20 h

Aquest 2022 ha inclòs dues principals novetats pel que fa a les activitats que s’organitzen amb motiu de les Festes de Nadal. La primera ha estat la Fira de Nadal, que va estar instal·lada al Passeig de Dintre des del 2 de desembre i fins el passat diumenge, dia 18. Al llarg de tot aquests dies hi ha hagut un mercat amb diverses parades, completat amb actuacions i un espai on la canalla podia fer manualitats de manera gratuïta.


Tallers de Manualitats Fira de Nadal 2022
La segona novetat arriba aquesta setmana, més concretament a partir del dijous dia 22, coincidint amb el primer dia en què els escolars ja no han d’anar a fer classe, i l’endemà que haurà tingut lloc la tradicional Fira de Sant Tomàs, que a Blanes marca inexorablement la imminent arribada del Nadal. Aquesta segona novetat són precisament uns ‘Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal’.

Tallers Gratuïts de Vacances de Nadal del 22 al 30 de desembre

L’activitat començarà el proper dijous i s’allargarà fins el 30 de desembre cada dia durant tota la jornada, llevat del dia de Nadal –el 25 de desembre- i el matí de Sant Esteve –el 26 de desembre-, en què no funcionarà. L’horari serà a partir de les 11 del matí i fins les 2 del migdia, i a la tarda a partir de les 5 fins les 8 del vespre.


Els tallers estaran allotjats en una carpa instal·lada a la Plaça dels Dies Feiners, on aquests dies també hi haurà els Jocs Inflables d’Ok Titans. Igual que els Tallers de Manualitats que han estat funcionant amb motiu de la Fira de Nadal, cada dia es posarà a prova la traça de petits i grans: objectes decoratius nadalencs fets amb fusta, roba i altres materials; corones dels Reis Mags; figures dels tres reis fetes amb fusta i roba; originals obsequis i diversos entreteniments que, alhora, poden acabar sent un elaborat obsequi.


La idea és que cada dia, entre els dies 22 i 30 de desembre –excepte el diumenge 25 durant tot el dia i l’endemà dilluns dia 26 al matí, en què estaran tancats- es proposi un taller diferent per entretenir-s’hi. La varietat dels objectes que es realitzaran està garantida, i sempre gira a l’entorn dels personatges i les imatges que caracteritzen aquestes festes nadalenques: els tres reis, el cap d’any, el Pare Noël, ninots de neu, corones, etc.


Fira de Nadal 2022
Val a dir que els Tallers de Manualitats que s’han estat fent aquests darrers dies amb motiu de la Fira de Nadal del Passeig de Dintre han registrat cada dia un bon nombre d’assistents. A l’estil dels tallers que començaran aquesta setmana, hi ha hagut un munt d’activitats per realitzar: postals de Nadal, decoració nadalenca en fusta i en desplegables, pintar figures de guix, originals formes per penjar a l’arbre de Nadal, barrets amb formes d’animals, caretes del Pare Noel, elaborats arbres de Nadal fets amb pinyes pintades, figuretes del Caga Tió petites, festes amb troncs de fusta... un reguitzell d’activitat que els i les més traçudes han pogut elaborar amb l’ajuda de les monitores i monitors que els han anat guiant en tot el procés.



Data de realització: 12/20/2022 | Data de la darrera actualització: 12/20/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300