Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Oncolliga Blanes recapta 5.101’80 € al II Onco Market, el Mercat de Venda de Roba i Complements de 2a Mà


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/28/2022 10:37:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ONCOLLIGAOncolliga Blanes recapta 5.101’80 € al II Onco Market, el Mercat de Venda de Roba i Complements de 2a Mà

Des de l’entitat s’ha valorat molt positivament haver repetit l’èxit del 2021, posant a la venda centenars de peces de roba i complements cedits per a la ocasió

Ja ho hem dit en més d’una ocasió: les dates properes a les festes nadalenques són molt propícies perquè diverses entitats de Blanes organitzin esdeveniments solidaris per recaptar material, productes o fons econòmics per diverses causes. Cadascú a la seva manera, proposa a la ciutadania que participin en diversos actes i activitats que contribueixen a farcir una agenda del mes de desembre molt complerta.


Algunes de les Voluntàries de la Fundació Oncolliga Blanes,
durant la jornada del II Onco Market
Un d’aquests esdeveniments, que aquest 2022 ha tingut lloc el cap de setmana anterior a les festes de Nadal, ja ha arrelat força entre blanencs i visitants. En tan sols dues edicions consecutives, l’experiència ha estat tot un èxit, tant de convocatòria com de resultats obtinguts. Es tractava de l’OncoMarket Blanes, un mercat de venda de roba i complements de segona mà a canvi de donatius que es va allotjar al Passeig de Mar, a la terrassa del Restaurant Sant Antoni cedida expressament per a la ocasió pels seus propietaris.


Com el seu nom ja indicava, estava organitzat per Oncolliga Blanes, i va estar en funcionament durant tota la jornada del dissabte 17 de desembre, així com l’endemà diumenge, en aquest cas només al matí. Al llarg de tot el cap de setmana el regalim de públic que va visitar el II OncoMarket va ser constant. Per això, la tasca de les voluntàries de l’entitat blanenca va ser cabdal.


Principalment per atendre la clientela que no va parar de passar durant el cap de setmana. Majoritàriament dones, però també algun home que es va firar amb algun producte. I és que realment es feia difícil no caure en la temptació per la gran varietat i quantitat de peces inèdites que s’hi podia trobar amb paciència o amb l’ajuda del voluntariat, que prèviament va invertir una gran quantitat de temps en classificar, plegar i posar en condicions el què s’havia de vendre posteriorment.

Nou èxit del II Oncomarket, amb més de 5.101’80 € recaptats

La segona edició consecutiva de l’OncoMarket 2022 ha repetit l’èxit de la primera edició, tal com ha indicat la presidenta de la Fundació Oncolliga Blanes, Imma Bellatriu. A banda de l’entretinguda estona que sempre proporciona firar-se en un mercat, durant aquell cap de setmana van ser centenars el nombre de persones persones que van visitar el recinte per firar-se. Això ha contribuït a què la recaptació total aconseguida hagi estat de nou força elevada, molt ben valorada per les integrants d’Oncolliga Blanes.


En total, l’entitat social blanenca ha aconseguit recaptar 5.101’80 € en donatius, una quantitat sumada a base de la venda d’articles que estaven valorats en quantitats molt petites. Així, les samarretes i la roba d’esport es venia a 1 €; les sabates, faldilles i pantalons a 3 €; els jerseis, dessuadores, i camises a 5 €; i finalment les jaquetes i vestits a 9 €. Roba i complements a canvi de donatius. La recaptació final de la segona edició de l’OncoMarket Blanes es destinarà íntegrament als serveis que Oncolliga Girona dóna als pacients de càncer i les seves famílies.





Data de realització: 12/28/2022 | Data de la darrera actualització: 12/28/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300