Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes disputarà el darrer dia de l’any la tradicional Cursa Popular de Sant Silvestre, de 5 km


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2022 07:47:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANES CLUBBlanes disputarà el darrer dia de l’any la tradicional Cursa Popular de Sant Silvestre, de 5 km

Serà la quarta edició de la prova organitzada pel Club Triatló Blanes, i sortirà a 2/4 de 6 de la tarda del 31 de desembre a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample

Una de les ciutats més actives en l’organització d’esdeveniments esportius que es realitzen a base de córrer o caminar no podia deixar escapar l’ocasió de tancar l’any precisament amb una de les provés més apreciada i animada d’entre les que es fan arreu del territori. Es tracta de la ‘Cursa Popular de Sant Silvestre’, coneguda també com ‘La Sansi’ o la ‘Cursa dels Nassos’, perquè es fa coincidint amb el 31 de desembre.


Sortida III Cursa de Sant Silvestre, 31 desembre 2021
Seguint aquest raonament, ara fa cinc anys –la COVID va fer suspendre la prova del 2020, sinó enguany es complirien cinc edicions- el Club Triatló Blanes va decidir posar-hi remei, comptant amb diversos suports i la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes. Així va sorgir la idea d’organitzar aquest esdeveniment, que arriba ja a la quarta edició amb la moral ben a munt i disposats a gaudir de l’experiència amb l’animació i bon rotllo habituals.


I és que la proposta és prou engrescadora, adreçada als més inquiets d’esperit i de cames que vulguin acomiadar-se del vell any d’una manera dinàmica i activa: fent esport. Ja feia temps que l’entitat blanenca tenia l’espina clavada de voler tirar endavant una cursa tant popular com és la de cap d’any, i va ser al 2018 quan finalment va poder fer la primera edició.

IV Cursa Sant Silvestre de Blanes: Marxa Popular de 5 km

Com a tot arreu, el plantejament de la IV Cursa Sant Silvestre de Blanes que es disputarà dissabte és que sigui una marxa de caràcter eminentment popular, a l’abast de tothom. Per això, perquè puguin participar-hi tant les persones que estan avesades a córrer com les que en canvi són més d’anar a un ritme més lent, la distància que es proposa recórrer és de 5 Km.

El tret de sortida es donarà dissabte vinent, 31 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, com és habitual, des de la cruïlla entre el Passeig de Mar i el Carrer Ample, per enfilar-lo cap a munt. El traçat és a peu pla, un trajecte que els més experimentats recorreran gairebé sense adonar-se, i la resta tampoc no patirà gaire per cobrir-la, perquè es tracta d’una ruta molt assequible.


Tant és així que, fins ara, els primers classificats han invertit al voltant d’un quart d’hora en cobrir-la, per la qual cosa no es tracta d’un repte ni molt menys difícil de superar. El Club Triatló Blanes no ha variat el recorregut que ja s’ha fet en les tres primeres edicions: després que els corredors i corredores ja hagin enlairat a tot gas Carrer Ample a munt, seguiran pels carrers de la nova urbanització del Pla Parcial Costa Brava: l’Avinguda del Parlament i el Carrer Aragó. Des d’aquí tombaran per l’Avinguda Joan Carles I, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Catalunya, Plaça dels Països Catalans, gir en sentit invers per tornar a Plaça Catalunya i Passeig de Mar fins al Port, on es farà el darrer gir de tornada fins el lloc de sortida: Passeig de Mar amb Carrer Ample.

Preu per inscripció: 5 € i un màxim de 250 dorsals participants

El preu per participar-hi també és popular: 5 € les inscripcions anticipades online, que es podran fer fins al divendres 30 de desembre. L’endemà dissabte, 31 de desembre, es faran les presencials, al preu de 8 €, al mateix lloc de sortida. La inscripció online es pot fer a:
https://www.triatloblanes.com/inscripcions/registration/individual Hi ha un límit de 250 dorsals com a màxim, i poden participar-hi corredors i corredores a partir dels 14 anys d’edat. No hi ha categories, ja que és una cursa popular.


Conjuntament amb el dorsal, el Club Triatló Blanes també lliurarà als participants alguns obsequis relacionats amb l’esport runner, com per exemple un barret vermell típic dels Pares i Mares Noël. L’esdeveniment esportiu es tancarà amb el lliurament dels premis a les tres primeres classificades i als tres primers classificats de la general.Data de realització: 12/29/2022 | Data de la darrera actualització: 12/29/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300