Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intensa jornada final de la World Futsal Cup, el torneig juvenil més prestigiós del món allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2023 08:48:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Intensa jornada final de la World Futsal Cup, el torneig juvenil més prestigiós del món allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes

Han participat 58 equips de 28 clubs d’Estats units, Austràlia, Japó, França, Brasil i Catalunya, omplint el recinte esportiu amb prop de 2.000 persones

La Ciutat Esportiva Blanes va viure el passat divendres una intensa jornada amb la celebració dels partits finals en les diferents categories masculines i femenines que han participat en la World United Futsal Cup. La Copa del Món de Futbol Sala està considerada actualment com el torneig juvenil d’aquesta modalitat esportiva més prestigiós del món.


Un dels partits finals de la darrera jornada de la World United Futsal Cup
a la Ciutat Esportiva Blanes, divendres passat
Atrau cada any clubs reconeguts d’arreu del planeta, com ara el FC Barcelona i el Benfica, entre d’altres. Cada desembre, els millors equips es concentren a Blanes per compartir una experiència única, que enforteix a més a més la formació com esportistes i com a persones dels i les joves jugadores i jugadors que participen.

Creat l’any 2012, la primera edició de la competició internacional es va acollir a Toledo, però a partir de l’any següent ja es va traslladar a la Ciutat Esportiva Blanes, que des de llavors ha continuat actuant en cada nova edició com la seva seu, de manera que l’edició que s’acaba de tancar ha significat la 9a acollida a la seu catalana.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el tinent d'alcalde d'Esports,
Carlos Garzón, amb el president i fundador de l'United Futsal, Rob Andrews
Des de l’organització, s’ha destacat la idoneïtat de la Ciutat Esportiva Blanes per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, i no dubten en remarcar que no hi ha cap altre instal·lació a nivell europeu comparable amb la que hi ha a la ciutat on comença la Costa Brava. Així ho afirma Rob Andrews, president i fundador del United Futsal, d’Estats Units, l’autèntica ànima de la competició.Una de les entregues de premis que va tenir lloc divendres passat, quan es van estar disputant les finals en cadascuna de les categories, la van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón. Al llarg de la jornada, a mesura acabaven les finals, es van fer sengles lliuraments de trofeus.

Unes 2.000 persones han omplert aquests dies la Ciutat Esportiva Blanes

Aprovada oficialment per la Federació Catalana de Futbol, en aquesta darrera edició han participat 58 equips de 28 equips diferents d’arreu del món. Durant cinc dies, del 26 al 30 de desembre, la competició ha omplert les pistes i graderies de la Ciutat Esportiva Blanes amb prop de 1.500 espectadors, als quals cal sumar els 600 jugadors i jugadores i els respectius staffs tècnics.En total, doncs, unes 2.000 persones que també han aprofitat per passejar-se per Blanes i conèixer la població una mica més quan hi havia una oportunitat per esbargir-se, entre partit i partit. Per això, aquests darrers dies sovintejava poder sentir parlar diferents llengües entre els visitants que han omplert diversos racons de la ciutat, a qui es podia reconèixer perfectament per la indumentària oficial del trofeu.En aquest darrer sentit, la novetat d’aquesta darrera edició ha estat la incorporació d’equips de noies en tres categories: Aleví del 2011-2012, Infantil del 2009-2010, i Cadet del 2007 i 2008. Per la seva banda, els nois pertanyien a les categories de Juvenils dels anys 2006, 2005 i 2004; Cadets dels anys 2007 i 2008; Infantil del 2009 i 2010; i Alevins del 2011 i 2012. Capítol a banda han estat els equips de benjamins, amb nois i noies nascuts els anys 2013 i 2014.Data de realització: 01/04/2023 | Data de la darrera actualització: 01/04/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300