Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els sindicats de Nylstar Blanes desconvoquen la concentració prevista per aquest dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/11/2023 01:41:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els sindicats de Nylstar Blanes desconvoquen la concentració prevista per aquest dijous

La part social ha proposat a la direcció trobar-se dilluns vinent per explorar alternatives de futur, després que la mercantil va comunicar ahir la retirada de l’ERO que afectava 24 treballadors

Després que aquest passat dimarts la direcció de Nylstar Blanes va comunicar al Comitè d’Empresa i al Departament de Treball la retirada de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que hagués significat l’acomiadament de 24 treballadors i treballadores, aquest matí la part social s’ha reunit per analitzar aquest canvi d’escenari. En aquest sentit, s’ha valorat positivament la voluntat expressada per la direcció d’explorar altres possibilitats que puguin donar solució a l’actual situació.


Imatge d'Arxiu: Nylstar Blanes
Davant la retirada de l’empresa de la mesura d’extinció de contractes, els sindicats han retirat la concentració que havien convocat per demà dijous, 12 de gener, a les 12 del migdia, davant la porta de la fàbrica. Mitjançant un comunicat de premsa, ha avançat la seva voluntat d’obrir un diàleg amb la direcció per explorar aquestes alternatives, i ha proposat a l’empresa trobar-se el proper dilluns, 16 de gener.

D’altra banda, els sindicats estan citats a una compareixença al Parlament de Catalunya que tindrà lloc el dijous de la setmana vinent, 19 de gener, en seu parlamentària per cercar alternatives al projecte industrial de l’empresa. D’igual manera, han recordat que a aquesta compareixença també està convocat l’accionista de l’empresa, Alfons Cirera.

En definitiva, la part social ha explicat que creu en la viabilitat de l’empresa i confia que, conjuntament amb l’administració i explorant les possibilitats que puguin aportar-se des del Pla Nacional per a la Indústria, es concretin mesures per a la continuïtat d’una factoria centenària i capdavantera en el sector. Per últim, ha agraït a la totalitat de la plantilla Nylstar el suport rebut a l’acció sindical realitzada.
Data de realització: 01/11/2023 | Data de la darrera actualització: 01/11/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300