Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes participarà aquesta setmana a la 43a Fira Internacional de Turisme FITUR 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/17/2023 10:29:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXL’Ajuntament de Blanes participarà aquesta setmana a la 43a Fira Internacional de Turisme FITUR 2023

La delegació blanenca l’encapçalaran l’alcalde i el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, que ja han concertat reunions amb diferents tour operadors i agents turístics

Representants de l’Ajuntament de Blanes participaran aquesta setmana en l’edició 2023 de FITUR, la 43a Fira Internacional de Turisme, l’únic gran esdeveniment d’aquesta especialitat que ha mantingut les convocatòries tots els anys, inclús durant la pandèmia. La delegació blanenca l’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Comerç, Empresa i Turisme, Albert Sanz.


Imatges d'Arxiu Fira Internacional de Turisme, FITUR
Durant la seva participació, ja s’han concertat reunions amb diferents tour operadors i agents turístics, amb l’objectiu de donar a conèixer Blanes com a destinació turística especialitzada en Turisme Familiar i Turisme Esportiu, principalment. El consistori blanenc assisteix a Fitur participant en l’estand que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, sota la marca Catalunya.


A l’estand hi haurà una zona dedicada a poder atendre i facilitar informació de la destinació turística blanenca. També es facilita un espai perquè el pugui utilitzar l’empresariat local, així com per fer accions comercials. A banda de les reunions que, prèviament a la celebració de la Fira Internacional de Turisme, ja s’han concertat des de Blanes, es contactarà amb els agents del sector per conèixer les novetats i tendències, així com la possibilitat de poder fer negocis.


Es tracta d’un espai perquè es puguin conèixer noves tendències i ampliar les relacions professionals, nous horitzons. D’altra banda, durant la celebració de Fitur l’Ajuntament de Blanes també participarà a la recepció oficial que organitzarà la Generalitat de Catalunya la tarda demà dimecres a la delegació del govern de Madrid, per invitació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Fitur 2023 s’espera que atregui entre 80.000 i 90.000 visitants

Segons dades fetes públiques per l’organització, en aquesta edició del 2023 hi haurà 8.500 participants procedents de 131 països, 755 expositors titulars i prop de 67.000 m2 d’exposició, i significarà per a la capital de l’estat espanyol uns ingressos de més de 400 M€. La participació directa ha estat el paràmetre de major repercussió, amb uns increments del 32% respecte l’anterior edició del 2022, així com del 50% pel que fa a la participació internacional.


L’estimació d’assistents se situa en els 120.000 professionals del món turístic, així com entre 80.000 i 90,000 visitants de públic en general durant el cap de setmana, que culminarà una setmana dedicada als visitants especialitzats. L’aposta de FITUr per mantenir la seva convocatòria durant els dos anys de pandèmia com a únic punt de trobada actiu a Europa es considera que ha fet possible consolidar un important creixement de la fira, que de moment ja iguala les xifres rècord assolides l’any 2020 pel que fa a participació.Data de realització: 01/17/2023 | Data de la darrera actualització: 01/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300