Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes serà la seu del primer estatal 3 x 3 de seleccions de bàsquet del 24 al 25 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/18/2023 07:50:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOLa Ciutat Esportiva Blanes serà la seu del primer estatal 3 x 3 de seleccions de bàsquet del 24 al 25 de juny

La competició de nova creació, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de més de 500 participants

La Comissió Executiva de la Federació Espanyola de Basquetbol (FEB), reunida aquest passat dilluns, ha decidit per majoria designar la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com a seu dels primers Campionats d’Espanya de Seleccions 3x3 en les categories U13 i U15. Al mateix temps, també s’ha encarregat a la FCBQ perquè organitzi el XLVII Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu.


Jornades PDP de Bàsquet 2022 a la Ciutat Esportiva Blanes
Els primers Campionats d’Espanya 3x3 de Seleccions de nova creació s’allotjaran a la Ciutat Esportiva Blanes a finals del proper mes de juny, més concretament el cap de setmana del 24 i 25 de juny. S’espera la participació de més de 500 jugadors i jugadores amb la previsió que s’allotgin en establiments hotelers de Blanes, i competiran 19 seleccions autonòmiques 3x3 en les categories U13 i U15 femenina i masculina.


Organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, els campionats estatals comptaran amb Marc Traver com a seleccionador de l’equip femení, i amb Marta Santiago com a seleccionadora del masculí. D’altra banda, la ciutat de Barcelona acollirà a principis de juliol la 47a edició del Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu després que feia més de 20 anys que no es celebrava a Catalunya.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300