Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatjarà els i les Donants de Sang inaugurant un Mural Solidari


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/20/2023 06:26:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes homenatjarà els i les Donants de Sang inaugurant un Mural Solidari

L’acte tindrà lloc demà dissabte a les 12 del migdia a la Biblioteca Comarcal, centrat en uns parlaments i la descoberta de la placa explicativa

Demà dissabte l’Ajuntament de Blanes culminarà un intens treball que la pandèmia va paralitzar pràcticament durant dos anys però que, finalment, podrà declarar-se com oficialment finalitzat amb l’acte d’aquest cap de setmana. Es tracta del Mural Solidari esculpit a la façana de la Biblioteca Comarcal en Homenatge a tots els i les donants de sang.


Últims retocs de l'artista Sònia Luna durant l'elaboració del Mural Solidari
Creat, dissenyat i elaborat per l’artista blanenca Sònia Luna, la seva elaboració és fruit de la participació ciutadana, que va suggerir les paraules esculpides a la façana de l’edifici que periòdicament allotja les donacions de sang regulars que es fan a Blanes. El treball artístic va finalitzar el passat mes de novembre, posposant-se per aquest mes de gener la seva inauguració formal i oficial.


La inauguració tindrà lloc demà dissabte a les 12 del migdia a la Biblioteca Comarcal i, seguint la filosofia que va impulsar la seva creació, serà senzill però carregat d’emoció. En primer lloc hi haurà els parlaments oficials a la Sala d’Actes Roberto Bolaño. L’acte l’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el president de la Federació Catalana de Donants de Sang i vice-president de l’Associació de Donants de Sang – Girona, Marc Ibars.

Els acompanyaran la tinenta d’alcalde de Salut Pública, Marina Vall·llosada; el cap de Centre del Banc de Sang i Teixits de Girona, Alfred Mingo; la delegada de Blanes i responsable a la comarca de la Selva de l’Associació de Donants de Sang, Ma Rosa Grau; i l’artista blanenca Sònia Luna. També participaran regidors i regidores del consistori; la cap de Consultes Externs i Àrees Ambulatòries de l’Hospital de Blanes, Maria Rams, en representació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva; així com membres de l’Associació de Donants de Sang i donants de sang.


Durant els parlaments, l’acte inclourà intervencions musicals a càrrec del cantautor blanenc Bru Gallart. Després, l’acció es traslladarà a l’exterior de la Biblioteca Comarcal, on es farà la simbòlica descoberta de la placa explicativa del mural solidari, seguida per una fotografia de família que clourà la inauguració.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/20/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300