Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Les Pirates de Terra Endins’ han estrenat la nova temporada 2023 de Rialles al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/23/2023 07:53:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles‘Les Pirates de Terra Endins’ han estrenat la nova temporada 2023 de Rialles al Teatre de Blanes

La nova programació inclou un total de cinc espectacles infantils i familiars, que continuen el proper diumenge amb ‘La Rateta Presumida Centre Estètic’ de T-Gracia

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud ha encetat aquest mes de gener una nova temporada d’un dels entreteniments culturals que des de fa quatre dècades no falta mai a les seves cites periòdiques amb les famílies i els infants tant d’aquesta localitat com dels municipis de la rodalia. Es tracta de les funcions que organitza Rialles Blanes coincidint amb el curs escolar.


Teatre de Blanes, diumenge 15 de gener, representació de
'Les Pirates de Terra Endins'
Un cop han passat les sempre intenses i emocionants festes nadalenques, va arribar el moment de reprendre la programació que, en aquest cas, ha encetat el nou any 2023. Les encarregades d’aixecar el teló del nou cartell de Rialles Blanes el passat diumenge van ser les membres de la Companyia Sgratta Teatre, que van oferir l’obra ‘Les Pirates de Terra Endins’.


La trama se centrava en dues germanes de terres de secà, la Marina i l’Ona, que es preguntaven si realment van existir dones pirates arran de descobrir un misteriós bagul que les va dur a recórrer un llarg viatge per anar a veure el mar. Pel camí van anar coneixent la història de Blanca Martingales, la Reina dels Pirates, i la seva extraordinària vida.



Per fer el guió de l’obra, Sgratta Teatre es va inspirar en la vida de tres dones extraordinàries: Anne Bonny, Mary Read i Grace O’Malley ja que, tot i que la pirateria va ser essencialment una pràctica masculina, també van haver-hi dones pirates que estimaven la llibertat. Abans d’encetar la representació, tothom qui va assistir va tenir l’ocasió de fer-se el Carnet de Soci/Sòcia de Rialles al vestíbul d’accés del Teatre de Blanes.

Cinc espectacles en la nova programació Rialles 2023

La nova temporada s’allargarà fins el proper mes de març, i inclou un total de cinc espectacles professionals de primera nivell, que barregen diverses manifestacions escèniques. Així, hi ha des de titelles fins a màgia i pallassos, passant per un musical i una obra de teatre. Tot plegat, configuren un atractiu cartell per complaure tots els gustos.


Després que la singladura va començar diumenge passat, la següent representació tindrà lloc el proper diumenge 29 de gener. Serà amb l’obra de teatre musical ‘La Rateta Presumida Centre Estètic’, de T-Gracia. Al febrer hi haurà un únic espectacle: ‘Magic Hall’. Serà el dia 12, i anirà a càrrec de l’il·lusionista Jordi Quimera. Els dos darrers espectacles de la Temporada d’Hivern de Rialles s’emplacen pels dies 5 i 19 de març, amb el pallasso Marcel Gros i el seu ‘Petit Univers’, així com amb ‘Tempus’, de la companyia El que ma queda de Teatre, respectivament.


Les representacions de Rialles comencen sempre a la mateixa hora, a 2/4 de 6 de la tarda, i pel que fa al preu de les entrades el general és de 7 € i el reduït, de 6 €, és per a famílies nombroses o monoparental acreditades, només disponible si es compra presencialment a taquilla. D’altra banda, hi ha d’altres bonificacions, com per exemple si es compren 3 espectacles diferents, al preu de 18 € en total.


La venda d’entrades presencials es fa a la taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comencin els espectacles, a 2/4 de 5 de la tarda, i també es poden comprar online a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ Per a més informació: http://rialles.cat/



Data de realització: 01/23/2023 | Data de la darrera actualització: 01/23/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300