Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà aquest 2023 la seu del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/24/2023 09:40:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOSBlanes serà aquest 2023 la seu del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

S’acollirà del 20 de maig al 10 de juny a la Ciutat Esportiva Blanes i en d’altres instal·lacions municipals

Aquest 2023 El Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, que aplegarà participants d’arreu del país, s’allotjarà a Blanes. Més concretament, la que serà la 44ena edició de l’esdeveniment, tindrà lloc durant tres setmanes: des del dissabte 20 de maig fins el dissabte 10 de juny, i reunirà al voltant d’uns 200 participants en diferents disciplines esportives.


Juan Rodríguez, Àngel Canosa i Santiago Poveda,
durant la trobada mantinguda al Despatx d'Alcaldia
L’esdeveniment l’organitza la Federació Esportiva de Sords de Catalunya amb el suport de diverses institucions, entre elles de l’Ajuntament de Blanes, comptant com a amfitrió amb el Club Esportiu de Sords de Blanes. Precisament per demanar la necessària col·laboració del consistori blanenc, aquest mes de gener s’ha fet una trobada al Despatx d’Alcaldia.

La reunió, la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Santiago Poveda, i el president del Club Esportiu de Sords de Blanes, Juan Rodríguez. També van assistir-hi la cap de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, Gisela Bayé, i la secretària general de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Raquel Poveda.


La competició s’allotjarà principalment a la Ciutat Esportiva Blanes, així com en d’altres instal·lacions municipals, i inclourà diverses disciplines esportives, un total de 9: bàdminton, dards, escacs, futbol, futbol sala, pàdel, petanca, mountain bike i tennis taula. L’anterior edició del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya va tenir lloc l’any passat a Mollet del Vallès.

Data de realització: 01/24/2023 | Data de la darrera actualització: 01/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300