Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes continua la programació de la nova temporada diumenge amb ‘La Rateta Presumida’, de T-Gràcia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/27/2023 08:36:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles Blanes continua la programació de la nova temporada diumenge amb ‘La Rateta Presumida’, de T-Gràcia

L’espectacle infantil musical començarà a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, amb entrades online a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/518-la-rateta-presumida--centre-estetic.html

Diumenge vinent l’Agrupació Rialles Blanes continua la programació de la nova temporada 2023 amb un conte clàssic entre els clàssics... tot i que presentat d’una manera gens convencional a través d’un espectacle familiar musical. Es tracta de ‘La Rateta Presumida – Centre Estètic’, que anirà a càrrec de la companyia T-Gràcia.


'La Rateta Presumida', de T-Gràcia, diumenge vinent a 2/4 de 6 al Teatre de Blanes
La protagonista, la rateta presumida que dóna títol a l’obra, sentirà molts cops en un sol dia la coneguda pregunta associada a aquesta narració: ‘Rateta, Rateta, tu que ets tan boniqueta, et voldries casar amb mi?’. En aquesta adaptació és una rateta esteticienne de barri, on sembla que tothom s’ha posat d’acord un dia en especial i només tenen ulls per a ella.

La trama gira a l’entorn que el públic esbrini si algun d’aquests pretendents aconseguirà conquistar-la durant una jornada en què la protagonista haurà de fer més cas a la colla de pretesos enamorats abans que les seves clientes. Entre els seus pretendents s’hi compten el ratolí, un mecànic del barri humil i treballador, però molt tímid. Per això no sap com s’ho ha de fer per seduir-la.


Teatre de Blanes, públic a la primera sessió de l'actual temporada
de Rialles, amb 'Les Pirates de Terra Endins'
També hi ha el gat, el banquer el barri, elegant, presumit i entabanat, amb una seguretat que contrasta diametralment amb l’actitud del ratolí. Completen el llistat d’aspirants a casar-se amb la Rateta Presumida el gall, un bàrman simpàtic i llançat que dóna classes de balls de saló; el gos que treballa de policia; l’ànec-motorista; i la tortuga que fa de venedor ambulant.

El llistat de protagonistes de l’obra el completen la vaca, una espontània que passa per la plaça i opina sobre la situació; així com tres divertides porquetes que són les clientes de la rateta. Els diferents personatges que intervenen a l’obra estan encarnats per quatre actors, molts d’ells coneguts per haver intervingut als espectacles de ‘El Rey León’, ‘El Gran Libro Mágico’ o bé ‘La Bella y la Bestia’.


Per assistir a la representació de ‘La Rateta Presumida – Centre Estètic’ que tindrà lloc el proper diumenge, 29 de gener a 2/4 de 6 de la tarda, es poden comprar entrades anticipades online a través del web de la Programació del Teatre de la Costa Brava-Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/518-la-rateta-presumida--centre-estetic.html La venda d’entrades presencials es fa a la taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comencin els espectacles, a 2/4 de 5 de la tarda.Data de realització: 01/27/2023 | Data de la darrera actualització: 01/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300