Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre de Formació d’Adults Es Piteus de Blanes celebrarà dijous els 20 anys de la inauguració de la nova seu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/01/2023 08:10:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornEl Centre de Formació d’Adults Es Piteus de Blanes celebrarà dijous els 20 anys de la inauguració de la nova seu

Està previst un acte commemoratiu que recordarà la posada en marxa del nou edifici, a tocar del Centre Cívic de Can Borell

Demà dijous un dels centres educatius més especials de Blanes celebra una efemèride molt important. Es tracta de commemorar els 20 anys de la inauguració del Centre de Formació d’Adults (CFA) Es Piteus. No pas del servei d’Escola d’Adults, perquè la primera experiència en aquest camp, creada per l’Ajuntament de Blanes, va ser l’any 1979. Es feia als locals de les associacions de veïns de Quatre Vents i de La Plantera, amb dors mestres contractats pel consistori.


Vestíbul del Centre de Formació d'Adults Es Piteus, on hi ha
la placa inaugural del nou edifici
El què es commemorarà demà seran els 20 anys que s’han complert enguany d’ençà del canvi d’ubicació, així com d’instal·lacions. Es va fer durant el curs 2002-2003, quan també va passar a anomenar-se ‘Es Piteus’ coincidint amb la implantació dels tres nivells de GES (Graduat en Educació Secundària). La celebració està previst que comenci a les 6 de la tarda, i s’allotjarà a la Sala d’Actes del Centre Cívic i Comunitari de Can Borell.


L’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el director del CFA Es Piteus, Pep Muñoz. També comptarà amb l’assistència de dues de les màximes autoritats que van participar en l’acte inaugural de fa 20 anys: Irene Rigau i Ramon Ramos, els quals el gener de 2003 –quan es va fer la inauguració- eren la Consellera d’Educació i l’alcalde de Blanes. Primer hi haurà un torn de parlaments seguit per un espectacle molt especial, on s’intercalaran explicacions amb peces musicals.


Després, l’activitat es traslladarà al Centre de Formació d’Adults Es Piteus, on es farà una fotografia commemorativa amb tots i totes les protagonistes davant de la placa inaugural que hi ha al vestíbul del centre educatiu. Per últim, una visita a les instal·lacions inaugurades fa 20 anys –exactament el 31 de gener de 2003- posarà punt i final a la celebració.

Data de realització: 02/01/2023 | Data de la darrera actualització: 02/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300