Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Joan Isaac, Xavier Baró, Isaac Ulam, Joan Colomo i Carles Belda seran al II Febrefest de Blanes, del 3 al 25 de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/01/2023 09:54:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaJoan Isaac, Xavier Baró, Isaac Ulam, Joan Colomo i Carles Belda seran al II Febrefest de Blanes, del 3 al 25 de febrer

La segona edició del festival de música de petit format dobla el nombre de concerts, que es faran els divendres i dissabtes al Casal La Cooperativa a les 20 h

El proper cap de setmana el Casal d’entitats La Cooperativa de Blanes viurà l’estrena de la segona edició de ‘Febrefest’, que enguany presenta novetats respecte la primera del 2022. El passat mes de desembre el mateix recinte que allotjarà el II Febrefest ja va acollir una presentació oficial a càrrec dels principals artífexs i organitzadors de l’esdeveniment: Edgar Ramentol, Ferran Pujadas i Joan Vissi.


Presentació II Febrefest 2023, desembre 2022
Al llarg de la presentació, es van anar desgranant els ingredients amb què comptarà el festival d’enguany, que inclou la presència de músics de tendència força variada com per complaure gustos prou eclèctics. Artistes prou coneguts i d’altres que no tant, en la línia de la primera edició del 2022, però units per un fil comú al panorama de la música catalana. L’acte de presentació es va completar amb l’actuació de la cantant Marion acompanyada de Joan Vissi.


A diferència de l’any passat, en què el I Febrefest va incloure quatre concerts coincidint amb les nits dels dissabtes del mes de febrer, aquest 2023 s’han programat un total de vuit sessions, repartides en dues actuacions per cap de setmana: els divendres i dissabtes. D’aquesta manera, el II Febrefest, un festival de petit format i de proximitat, arrencarà el proper divendres, 3 de febrer, i finalitzarà el dissabte 25.

Joan Isaac, Xavier Baró, Isaac Ulam, Joan Colomo, Carles Belda i molt més

Els vuit concerts que s’oferiran al llarg del mes de febrer portaran a Blanes cantants seguiran la mateixa filosofia que va impulsar la seva creació l’any 2022, quan tot just començava a esvair-se el malson de la COVID. És un esdeveniment farcit d’artistes amb nom propi i amb una sòlida trajectòria als escenaris catalans i internacionals.


S’allotjarà al Casal La Cooperativa tots els divendres i dissabtes del 3 al 25 de febrer, cada jornada a partir de les 8 del vespre. Vuit vetllades que es complementen però que, alhora, cadascuna d’elles compten amb un reclam que les fa úniques i irrepetibles. Concerts amb música de diversa tendència, que es poden gaudir mentre es fa un mos o un glop.


Al II Febrefest i trobarem artistes com el mític Joan Isaac, però també Xavier Baró, Isaac Ulam, Joan Colomo, Carles Belda, Sergi Estella, Arturo Gaya i Un xic confós, dos concerts cada cap de setmana. La venda d’entrades es fa al mateix Casal La Cooperativa, situat al Carrer Muralla, 28 –al centre de Blanes-, o bé demanant-les al correu febrefest@gmail.com. Les entrades anticipades costen 10€ i a la taquilla 12€ per a tots els concerts llevat del què tancarà el cicle el 25 de febrer amb Xavier Baró, amb un cost afegit de 2€.

Joan Colomo i Sergi Estella enceten el II Febrefest el 3 i 4 de febrer

El tret de sortida del II Febrefest tindrà lloc divendres vinent amb Sergi Estella, seguit l’endemà dissabte per l’actuació de Joan Colomo. Totes dues començaran al Casal d’entitats La Cooperativa a les 8 del vespre, igual que la resta de dies del festival, que presenta aquest cartell :Dies
Intèrprets
Divendres 3 Febrer
Sergi Estella
Dissabte 4 Febrer
Joan Colomo
Divendres 10 Febrer
Arturo Gaya
Dissabte 11 Febrer
Joan Isaac
Divendres 17 Febrer
Un xic confós
Dissabte 18 Febrer
Carles Belda
Divendres 24 Febrer
Isaac Ulam
Dissabte 25 Febrer
Xavier Baró
Data de realització: 02/01/2023 | Data de la darrera actualització: 02/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300