Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà aquest cap de setmana el Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer tenyint de verd la façana consistorial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2023 08:37:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viurà aquest cap de setmana el Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer tenyint de verd la façana consistorial

Del 3 al 12 de febrer també estarà en marxa la campanya ‘La compra de la teva vida’, que a Blanes compta amb el recolzament dels dos supermercats Consum

Demà dissabte, 4 de febrer, se celebra el Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer, i a Blanes aquesta commemoració es viurà enguany amb dues accions. La principal d’elles tindrà lloc des d’aquesta nit de divendres i durant el cap de setmana, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, més concretament, dels Serveis Municipals, les brigades.


D’altra banda tothom qui vulgui contribuir a recollir diners per a la investigació i per donar suport a les persones amb càncer, ho podrà fer a Blanes durant una setmana, comptant amb la col·laboració d’una cadena d’alimentació. Es tracta de la campanya ‘La Compra de la Teva Vida’, que permetrà la ciutadania col·laborar en una recaptació que es farà a través de les línies de caixes de diversos supermercats i botigues d’arreu de Catalunya.

Els establiments col·laboradors ofereixen als seus clients la possibilitat d’ampliar l’import del tiquet de la seva compra des d’1 euro i contribuir així a la millora de la vida de les persones que pateixen aquesta malaltia. Els donatius a partir d’un euro es demanaran des d’aquest mateix divendres, 3 de febrer, en una campanya que s’allargarà fins diumenge de la setmana vinent, dia 12.

A les comarques gironines s’han adherit diverses cadenes d’establiments, i pel que fa a Blanes tothom qui vulgui col·laborar ho podrà fer anant a comprar a qualsevol dels dos establiments que els supermercats ‘Consum’ té en aquest municipi. Les altres tres cadenes d’alimentació que també col·laboraran els propers dies, però que no faran seguiment aquí, o bé no hi tenen locals són Casa Ametller, Jodofi i Novavenda.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/03/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300