Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles ofereix diumenge el trepidant espectacle ‘Magic Hall’, amb Jordi Quimera al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/10/2023 10:29:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles ofereix diumenge el trepidant espectacle ‘Magic Hall’, amb Jordi Quimera al Teatre de Blanes

L’espectacle d’il·lusionisme de gran format posa sobre l’escena la història de la màgia i els valors que se n’amaguen, i començarà a 2/4 de 6 de la tarda

L’Agrupació Rialles Blanes continua diumenge vinent amb la nova programació d’aquest 2023 amb la tercera funció, la que significa el pas de l’equador de les cinc que ha organitzat pel primer trimestre d’enguany. Es tracta, a més a més, d’un dels gèneres que agrada més –i amb diferència- al públic infantil i familiar a qui està destinada la programació.


Jordi Quimera protagonitza 'Magic Hall' diumenge vinent al Teatre de Blanes
Jordi Quimera protagonitza ‘Magic Hall’, un espectacle d’il·lusionisme de gran format per a teatres, amb la màgia més impactant, un ritme trepidant i una posada en escena on no hi falta cap detall. El mag posarà sobre l’escenari del Teatre de Blanes tant la seva història com la de la pròpia màgia i els valors que se n’amaguen.


Amb un doble fil conductor, Jordi Quimera acompanyarà al públic en aquesta trajectòria des dels inicis, quan es va formar com a mag, paral·lelament a la història d’aquest art de fer que l’inversemblant pugui semblar real. De fet, una de les frases d’aquest mag és “La màgia no és jugar, però si mentre sóc a l’escenari et sembla que estic jugant, anem pel bon camí”.


La seva gènesi com a mag és encara relativament recent: nascut l’any 1985, als 12 anys es va implicar en l’organització de la festa major del seu barri, i es va iniciar com a mag professional el 2009, quan era regidor a l’Ajuntament de Rubí. La seva experiència va ser tan impactant, que va decidir deixar el món de la política i dedicar-se exclusivament al de l’espectacle.


‘Magic Hall’, amb el mag Jordi Quimera, s’oferirà al Teatre de Blanes diumenge vinent a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Les entrades anticipades es poden comprar online a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/519-magic-hall.html i la venda presencial d’entrades es fa a la taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comenci l’espectacle, a 2/4 de 5 de la tarda.



Data de realització: 02/10/2023 | Data de la darrera actualització: 02/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300