Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El pianista blanenc Luis Relucio presenta divendres al Teatre de Blanes el seu primer disc: ‘La Promesa’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2023 09:19:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El pianista blanenc Luis Relucio presenta divendres al Teatre de Blanes el seu primer disc: ‘La Promesa’

El concert començarà a les 21 h, i les entrades online es poden comprar a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/509-la-promesa.html

Aquest proper divendres, 17 de febrer, el Teatre de Blanes es vestirà especialment de gala per acollir un esdeveniment que compta amb molts atractius des de nombrosos punts de vista. El principal és que significarà l’oportunitat de poder gaudir del bon fer d’un jove músic i compositor blanenc que ja porta seduint el públic blanenc des de fa temps.


Luis Relucio, en anteriors actuacions al Teatre de Blanes
Es tracta del pianista Luis Relucio, que presenta el seu primer treball discogràfic: ‘La Promesa’. El presentarà en format concert, amb un espectacle on interpretarà els temes del disc de la millor manera possible: amb un piano de cua, i una il·luminació intimista que farà esdevenir l’actuació en una ocasió única i entranyable de compartir l’evocadora música que interpreta.

‘La Promesa’, el primer treball de Luis Relucio

Però potser l’ingredient distintiu que contribuirà a donar-li un valor afegit al concert de divendres vinent serà les intervencions que anirà fent Luis Relucio, comentant els temes musicals que conformaran el concert. Explicarà quines sensacions pretén transmetre, així com la manera en què les emocions i la música serveixen per connectar amb un mateix, amb els demés.


I és que les composicions de Luis Relucio saben connectar immediatament amb aquells records evocadors que tots i totes guardem a la memòria del nostre cor, aquelles sensacions que resulten tan difícils de descriure amb paraules, però que en canvi llisquen pels nostres sentiments de manera tan fàcil. Això és el què aconsegueix la música del jove pianista: fer-nos viatjar en l’espai i fins i tot el temps per dur-nos inexorablement a paisatges i situacions evocadores.


En aquest darrer sentit, el públic blanenc va tenir l’any passat una bona mostra del bon fer de Luis Relucio a través de la seva col·laboració a una experiència única que es va organitzar a l’Arxiu Municipal. Es tractava de la projecció que es va fer al Teatre de Blanes de diversos films inèdits amb imatges antigues de la ciutat, que van cobrar vida davant del gran nombre de públic que omplia la platea, a través de la música del compositor blanenc i les imatges rescatades de l’oblit.


El concert per presentar el disc ‘La Promesa’, i que forma part de la programació professional del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud, està previst que comenci divendres vinent a les 9 de la nit –amb una duració prevista de 55 minuts-, i el preu de les entrades és de 5 €. Es poden comprar anticipadament online a través del portal https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/509-la-promesa.html o bé presencialment el mateix divendres a partir de les vuit del vespre.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/15/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300