Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El cantautor Joan Isaac travessa l’equador del II Febrefest de Blanes, que continua el proper cap de setmana amb Un Xic Confós i Carles Belda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2023 07:36:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaEl cantautor Joan Isaac travessa l’equador del II Febrefest de Blanes, que continua el proper cap de setmana amb Un Xic Confós i Carles Belda

Tots dos concerts es faran divendres i dissabte a les 20 h al Casal La Cooperativa

Costava respirar, no pas perquè faltés l’aire o estigués enrarit, sinó perquè les paraules i cançons d’aquest mític cantautor corprenien tothom per la seva força, per la cadència amb què recitava i cantava i de manera inconscient reprimies qualsevol gest que interrompés l’experiència. I és que no cada dia es pot tenir l’oportunitat de poder gaudir allò que es diu en viu i en directe, sense connectar-se a YouTube ni fer quilòmetres de cotxe, d’una llegenda viva amb tots els ets i uts.


Antoni Olaf-Sabater i Joan Isaac al concert del II Febrefest del passat dissabte
Joan Isaac, un dels referents de la Nova Cançó Catalana, va omplir amb tota la seva potència i intensitat l’escenari del II Febrefest que s’està acollint tots els caps de setmana d’aquest hivernal mes de febrer que li dóna nom, al Casal La Cooperativa. I ho va fer desplegant un complet armament poètic i musical que va fer esdevenir el local en un oasi de càlides sensacions amarades d’emocions de tot tipus.


Acompanyat pel veterà pianista Antoni Olaf-Sabater, Joan Isaac va presentar el seu darrer treball, ‘Els 7 Pecats Capitals’, un llibre-disc que va més enllà de tot el què havia fet fins ara. S’hi barregen les seves cançons i les poesies de conegudes plomes: Maria Mercè Marçal, Baltasar Rosselló-Pòrcel, Montserrat Abelló, Vicent Andrés Estellés, Pere Quart i, fins i tot, el mateix Joan Isaac.


L’icònic cantant barceloní que irremeiablement associem amb el trencador tema ‘A Margalida’ –dedicat a la companya de Salvador Puig Antich, executat per la dictadura franquista- va encisar el públic que el va acompanyar la nit de dissabte passat al festival de petit format. El II Febrefest del passat cap de setmana va iniciar-se el divendres anterior, amb un animat concert d’Arturo Gaya.

Penúltim cap de setmana del II Febrefest amb Un Xic Confós i Carles Belda

El periple del festival musical blanenc continuarà el proper cap de setmana amb dues noves joies musicals. Divendres actuarà Un Xic Confós, és a dir, en aquest cas el duet de guitarres format per Daniel Portavella Dameson i Edgar Ramentol, qui és precisament un dels organitzadors del cicle juntament amb Ferran Pujadas i Joan Vissi. L’endemà dissabte serà el torn de Carles Belda, amb un repertori que oscil·la entre les cançons de taberna i la cançó folk.


Com és habitual, els concerts del Febrefest comencen divendres i dissabte a la mateixa hora: les 20 h., a l’escenari del Casal La Cooperativa de Blanes. La venda d’entrades es fa al mateix casal, situat al Carrer Muralla, 28 –al centre de Blanes-, o bé demanant-les al correu febrefest@gmail.com. Les entrades anticipades costen 10€ i a la taquilla 12€ per a tots els concerts llevat del què tancarà el cicle el cap de setmana següent, el 25 de febrer amb Xavier Baró, que costarà 14 €.

Data de realització: 02/16/2023 | Data de la darrera actualització: 02/16/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300