Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Restriccions de TrÓnsit diumenge a Blanes per la Rua de Carnaval, que comenša a les 17 h


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 02/17/2023 09:15:25 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Policia Local escutRestriccions de TrÓnsit diumenge a Blanes per la Rua de Carnaval, que comenša a les 17 h

La Policia Local de Blanes tancarÓ la circulaciˇ a la Rambla Joaquim Ruyra des de Mas Enlaire fins la Plaša dels Pa´sos Catalans, i es desviarÓ el trÓnsit en carrers adjacents

Cada vegada que a Blanes hi ha algun gran esdeveniment al carrer, cal actuar-hi perquŔ la seva celebraciˇ suposi els menys problemes possibles i garanteixi la seguretat de tothom. Per aix˛, la Policia Local de Blanes ha implementat diverses mesures de circulaciˇ que es posaran en marxa diumenge vinent, coincidint amb la Rua de Carnestoltes.


Senyalitzacions Policia Local per informar sobre les
mesures de trÓnsit amb motiu de la Rua de Carnaval de diumenge
Transcorre pels barris de Mas Enlaire, Dintre Vila i S’Auguer, al centre del municipi, i aix˛ suposarÓ que a partir de les 5 de la tarda –quan estÓ previst que arrengui la comitiva- es posaran en marxa diverses mesures perquŔ la Rua de Carnestoltes de Blanes transcorri de la manera mÚs fluida, sense paralitzar la circulaciˇ, i garantint a l’hora la seguretat de les persones que hi desfilen.


Per segona ediciˇ no consecutiva –la primera va ser l’any 2020-, el lloc de sortida serÓ des de la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, i no pas des de l’Avinguda Joan Carles I i la Plaša de l’Escorxador, des d’on havia sortit els anys anteriors. El nou recorregut fa que la rua transcorri d’una manera mÚs lineal i fluida des del principi, amb una major amplitud perquŔ passin les carrosses. VorejarÓ la Plaša Solidaritat, continuarÓ per la Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaša Catalunya, Passeig de la Marina i finalitzarÓ a la Plaša dels Pa´sos Catalans.

Mesures de TrÓnsit al llarg de la tarda del diumenge a Blanes

Una de les principals qŘestions a tenir en compte abans que tingui lloc la Rua de Carnestoltes Ús la prohibiciˇ d’estacionar al llarg del recorregut que farÓ, durant tot el diumenge, 19 de febrer. D’altra banda, el mateix diumenge es posaran en marxa diverses mesures en relaciˇ a la circulaciˇ, que quedarÓ circumstancialment establerta amb diverses modificacions.


Els vehicles que vagin per l’Avinguda Joan Carles I es desviaran pel Carrer ParadÝs i Vila de Lloret, i els autobusos s’hauran de desviar per la Carretera GI-682. Mentre estigui en marxa la rua no es podrÓ circular per cap dels carrers per on transcorre, i la circulaciˇ pel Carrer ParadÝs es desviarÓ en direcciˇ al Carrer Vila de Lloret fins al Carrer Treumal.

Els vehicles que circulin per Anselm ClavÚ en direcciˇ al centre de la ciutat es desviaran pel Carrer Tarragona i no podran accedir ni al Carrer Tordera ni a la Rambla Joaquim Ruyra, i els que rodin pel Carrer Jaume Arcelos es desviaran en direcciˇ al Carrer de la Fe. NomÚs els turismes podran accedir al Carrer Tordera i es desviaran pel Carrer Balmes. TambÚ s’hauran de desviar els que circulin pel Passeig de Mar direcciˇ Plaša Catalunya, que hauran de girar a la cru´lla Miramar (Passeig Cortils i Vieta) en direcciˇ al Carrer Ample.


Per la seva banda, els vehicles que circulin pel Carrer Ample s’hauran de desviar en direcciˇ al Carrer Raval Nord. Els que ho facin pel Carrer Forn de la Calš no podran accedir a la Plaša Catalunya i hauran de seguir pel Carrer S’Auguer en direcciˇ a la Plaša dels Pa´sos Catalans, i la circulaciˇ pel Passeig de S’Abanell direcciˇ centre es desviaran en la Plaša dels Pa´sos Catalans pel Carrer Maresme.


Quan la rua arribi a la Plaša dels Pa´sos Catalans els vehicles que circulin pel Passeig de S’Abanell es desviaran al Carrer Josep Tarradellas. Per la seva banda, els accessos a la zona del Port i Passeig de Mar estaran tancats al trÓnsit rodat a la Plaša dels Pa´sos Catalans des de les 5 de la tarda i fins que finalitzi la Rua de Carnestoltes.

Per a mÚs informaciˇ: Policia Local de Blanes – TelŔfons: 092972 358 666.Data de realitzaciˇ: 02/17/2023 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 02/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal | PolÝtica de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300