Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Concurs de Disfresses culmina la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/19/2023 08:11:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Concurs de Disfresses culmina la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes

El jurat va repartir 9 premis, i va haver de decidir entre 150 participants. Avui el Carnestoltes continua amb la multitudinària Rua de Carnaval a les 5 de la tarda

La segona jornada del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes que es va viure la tarda-vespre d’aquest passat dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, es va tancar amb la desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantil i Familiar. Era la culminació d’una primera part de gresca, música, balls i entreteniments on la canalla i la família van ser de nou els absoluts i absolutes protagonistes.


Desfilada del Concurs de Disfresses Infantil i Familiar
Aquest darrer al·licient, un dels més esperats per molts i moltes dels qui s’aplegaven ahir a la Festa Infantil i Familiar, va posar la cirereta del pastís, podent-se treure l’espina clavada que encara hi havia per no haver-la pogut celebrar comme il faut els dos darrers anys. Tant la canalla com la gent gran que els acompanyava va recuperar el temps perdut, amb les rialles i les habituals empaitades i balls com a tònica general.


El Concurs de Disfresses va comptar amb un total de 120 inscripcions, sumant prop de 150 participants perquè la tercera categoria és per a parelles i grups que poden ser d’amics i/o famílies. La primera categoria és la Mini, per a nens i nenes de 0 a 4 anys; la segona és la Infantil, de 5 a 12 anys, i la tercera modalitat és la Familiar.


Com és habitual, cadascuna de les categories tenia el seu propi i particular atractiu, perquè els més petits entendreixen al més eixut; els de la categoria infantil sorprenen sovint per la seva expertesa desfilant dalt l’escenari, com si ho haguessin fet tota la vida. I, per últim, els grups d’amics i/o famílies que composen la tercera categoria encomanen sempre el seu bon rotllo.

El jurat reparteix un total de 9 premis, 3 per a cadascuna de les categories

El jurat ha estat format enguany per Albert Sanz, tinent d’alcalde de Cultura i Festes; Rossanna, especialista en espectacles professionals; i Sabrina Peláez, de l’Agrupació Rialles Blanes. Com se sol dir, sobretot en aquest tipus de certàmens populars, el jurat no ho va tenir gens fàcil per decidir els tres primers premis en cada categoria que s’havien de dirimir i repartir.



L'alcalde i el jurat del concurs, amb alguns dels guanyadors i
guanyadores en les diferents categories
I és que, malgrat sabien molt bé quins ítems havien de qualificar, sovint es feia difícil discernir-ho, perquè la originalitat i la posada en escena dalt l’escenari li acabaven de donar un toc diferenciador que podia eclipsar la resta de factors. Finalment, després d’una intensa deliberació, el jurat va fer el lliurament de premis, acompanyats de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa.



L’acte es va encarregar d’amenitzar-lo en Jordi, qui va actuar com a mestre de cerimònies animant al públic i als mateixos participants durant la desfilada, que enguany comptava amb una rutilant passarel·la digna dels millors esdeveniments, molt celebrada pels espectadors. Els guanyadors i guanyadores han estat aquest 2023 els següents :

CATEGORIES
PREMIS
1er Premi 0-4 anysPaula - Minnie
2on Premi 0-4 anysÀlex – Peter Pan
3er Premi 0-4 anysÈric – Cavaller
1er Premi 5-12 anysLorenzo – Bob Esponja
2on Premi 5-12 anysSam – Bomber
3er Premi 5-12 anysMarta – Pirata
1er Premi FamíliesFamília de Trolls
2on Premi FamíliesMims
3er Premi FamíliesMario Bross Family

Aquest diumenge a les 17 h.: Gran Rua de Carnaval de Blanes

El Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes la tarda d’avui diumenge, a partir de les 17 h, amb la multitudinària Rua de Carrosses i Comparses que inclou la participació de 10 colles d’arreu del territori. Sumen 550 persones, que desfilaran pel nucli històric de la ciutat: la capçalera sortirà des de la Rambla Joaquim Ruyra Nord, al costat de la Plaça 11 de Setembre, i emprendrà un recorregut en contra direcció.


Les carrosses i comparses, amb els seus balls apresos a base d’esforç durant els darrers mesos, resseguiran tota la Rambla Joaquim Ruyra Nord, passaran per la cruïlla de davant el Mercat de Mas Enlaire, i arribaran fins a la Plaça Solidaritat. Des d’allí seguiran per la Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i la Plaça dels Països Catalans, on finalitzarà.



Data de realització: 02/19/2023 | Data de la darrera actualització: 02/19/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300