Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Rua de Blanes del Carnaval de la Costa Brava Sud, per primera vegada en directe per televisió


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/20/2023 11:47:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoLa Rua de Blanes del Carnaval de la Costa Brava Sud, per primera vegada en directe per televisió

Un equip de TV La Selva va emetre ahir l’esdeveniment central del cicle festiu carnavalesc, i avui dilluns es faran re-emissions a les 13’30 h i les 21’30 h, de nou pel Canal 46 de la TDT

Aquest passat diumenge Blanes no tan sols va recuperar la Rua del Carnaval de la Costa Brava Sud després de dos anys que no s’havia pogut fer per la COVID. També es va fer història ja que, per primera vegada, es va emetre en viu i en directe per televisió, tant per la TDT com per internet.


Se’n va encarregar un equip de TV La Selva desplaçat a Blanes per a la cobertura de l’esdeveniment, amb un equip de professionals desplegat al llarg del recorregut de la rua, però també amb un espai fixe al cor del traçat que feien les colles: a la Rambla Joaquim Ruyra Sud. Al plató a l’aire lliure s’hi van estar les dues conductores del programa especial; l’Aida i la Paula, amb el suport del comentarista a peu de carrer, l’Ivan, àlies Scooby Doo.


Completaven l’equip operadors de càmera i tècnics tant de continuïtat, realització i xarxa. I és que la Rua del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes és un dels actes més esperats i aplaudits tant pels blanencs i blanenques com pels visitants de la ciutat on comença la Costa Brava, que arriben d’arreu del territori, o inclús de més lluny, de la Catalunya Nord.


Donada la rellevància de l’acte, el seguiment que té entre la ciutadania i poblacions del territori, així com la difusió externa que comporta el fet que es pugui emetre en directe per televisió, l’Ajuntament de Blanes ha col·laborat donant suport a la realització del programa, a través del Servei de Comunicació, Policia Local, els Serveis Municipals i el departament de Cultura i Festes.


Qui vulgui tornar a gaudir de la Gran Rua de Carnestoltes podrà tornar a fer-ho durant aquests dies a través de diverses re-emissions íntegres de l’esdeveniment sintonitzant TV La Selva, allotjada al Canal 46 de la TDT. Les dues més properes tindran lloc avui dilluns en dues franges horàries: a 2/4 de 2 del migdia, i en prime time, a 2/4 de 10 de la nit.


Tanmateix, el vídeo íntegre de la rua també estarà allotjat al web de TV La Selva, https://www.tvlaselva.cat/ i també serà accessible a través del Canal YouTube de l’Ajuntament de Blanes https://www.youtube.com/televisioblanesData de realització: 02/20/2023 | Data de la darrera actualització: 02/20/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300