Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Pressupostos Municipals 2023, el tema més destacat del Ple de l’Ajuntament de Blanes convocat per dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2023 11:22:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Pressupostos Municipals 2023, el tema més destacat del Ple de l’Ajuntament de Blanes convocat per dijous

Hi ha 19 punts a l’ordre del dia, inclosa la presa de possessió del nou regidor del PSC, Javier López

El tema més destacat que es tractarà a la sessió plenària de l’Ajuntament de Blanes convocada per dijous vinent seran els Pressupostos Municipals per aquest any 2023. De fet, serà el primer tema de debat inclòs a l’ordre del dia, que en aquesta ocasió inclou un total de 19 punts, inclòs el darrer apartat de Precs i Preguntes.

Abans, el primer punt de la sessió ha d’aprovar l’acta del ple anterior, seguit en segon lloc per un altre dels temes importants, com és la presa de possessió del nou regidor representant del PSC, Javier López, qui entra en substitució de Laia Gelabert. Després, els quatre següents punts són donar compte de sentències judicials, resolucions d’Alcaldia i de la Junta de Govern.


Imatge d'arxiu de l'anterior Ple Municipal celebrat el 26 de gener
Un cop tractats els pressupostos, el vuitè punt a l’ordre del dia serà l’aprovació del PAESC (Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima) i el novè la modificació del conveni i pacte de condicions dels treballadores i treballadores de l’Ajuntament de Blanes. El desè punt és l’aprovació definitiva del Reglament Intern de funcionament de la Policia Local, i els sis següents tenen a veure amb l’actualització i/o dissolució de sistemes i òrgans relacionats amb la transparència i el bon govern.

Els dos darrers temes que es tractaran al ple abans d’arribar als Precs i Preguntes seran sengles mocions. La primera la presenta Blanes En Comú Podem de suport al 8-M, el Dia Internacional de les Dones, i la segona és del grup municipal de C’s perquè el consistori promogui desallotjaments davant d’ocupacions conflictives i adopti mesures contra les ocupacions d’immobles. Com és habitual, la sessió plenària que correspon al mes de febrer començarà a les 7 del vespre.
Data de realització: 02/22/2023 | Data de la darrera actualització: 02/22/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300