Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Javier López pren possessió com a nou regidor del PSC a l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/24/2023 09:33:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesJavier López pren possessió com a nou regidor del PSC a l’Ajuntament de Blanes

Va ser un altre dels punts destacats del ple d’ahir al vespre, on es van aprovar diversos temes i òrgans relacionats amb la transparència i el bon govern

A banda de l’aprovació dels pressupostos municipals pel 2023 i el minut de silenci mantingut al principi del ple per honrar la memòria de Ma Dolors Oms i Joanna Fernández, la sessió d’ahir dijous també va incloure un altre punt destacat a l’ordre del dia. Va prendre possessió del seu càrrec Javier López com a nou regidor del PSC a l’Ajuntament de Blanes.Presa de possessió del nou regidor a l'Ajuntament de Blanes, Javier López
El nou edil ha entrat en substitució de l’anterior regidora d’aquest grup municipal, Laia Gelabert, qui va deixar el seu càrrec al ple del passat mes de gener. Després de prendre possessió amb la fórmula legal pertinent l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, va lliurar-li el distintiu que s’entrega a tots els regidors i regidores quan passen a ser membres del plenari: un pin que reprodueix l’escut oficial del consistori blanenc.

Resta de punts a l’ordre del dia

Pel que fa als temes de debat del plenari, després dels pressupostos municipals, també va prosperar el PAESC, Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima, amb la unanimitat de tothom, idènticament a totes les següents qüestions a l’ordre del dia, llevat del darrer abans dels Precs i Preguntes. Un d’ells va ser la modificació del conveni i el pacte de condicions en relació a diversos termes pels treballadors i treballadores municipals.


Ple Municipal 23 de Febrer
També va prosperar per unanimitat l’aprovació definitiva del reglament intern de funcionament de la policia Local de Blanes, així com els sis següents punts que tenien a veure amb l’actualització i/o dissolució de sistemes i òrgans relacionats amb la transparència i el bon govern. Respecte les dues mocions, la primera presentada per Blanes En Comú Podem de suport al 8M, el Dia Internacional de les Dones, es va aprovar per unanimitat.

La segona proposta d’acord, defensada per Ciutadans, va prosperar per 11 vots a favor dels proposants, a més a més dels grups del PSC i JxB, així com tres dels regidors no adscrits, mentre que la resta va votar en contra. La moció és perquè l’Ajuntament de Blanes promogui desallotjaments davant d’ocupacions conflictives i adopti mesures contra les ocupacions d’immobles.Data de realització: 02/24/2023 | Data de la darrera actualització: 02/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300