Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el 28 de febrer la jornada ‘Turisme de Proximitat a Catalunya des de la Sostenibilitat’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2023 08:20:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes acull el 28 de febrer la jornada ‘Turisme de Proximitat a Catalunya des de la Sostenibilitat’

S’acollirà a Casa Saladrigas durant el matí, amb entrada gratuïta, i es parlarà de Gestió Mediambiental, Patrimoni Natural i Cultural, així com la Cuina i el Producte

Aquest proper dimarts, 28 de febrer, l’emblemàtica Casa Saladrigas de Blanes acollirà una interessant jornada que gira a l’entorn de quatre grans eixos igual d’importants: la Promoció Turística, la Gastronomia, la Sostenibilitat Mediambiental i el Patrimoni Cultural i Natural. L’organitza Cadena SER a Girona, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes RENFE, i és amb entrada gratuïta.


Comptarà amb experts en les diferents matèries com a punt de partida perquè facin una anàlisis sobre el present i futur de l’activitat turística, centrada principalment en aquest territori, la Costa Brava. La jornada s’encetarà a 2/4 de 10 del matí amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i a continuació hi haurà tres taules rodones, així com una entrevista.

Gestió Mediambiental, Patrimoni Natural i Cultural, i Gastronomia

La primera taula començarà a ¾ de 10 del matí, la moderarà el periodista Raül Muxach, i es presenta amb el títol ‘Turisme i Sostenibilitat Ambiental i Econòmica’, especialment interessant ara que la immensa majoria de municipis catalans es troben immersos en el compliment de els ODS de l’Agenda 2030. Tot seguit, a 2/4 i 5 d’11 del matí, es farà la segona taula rodona.


En aquest cas, la moderarà el periodista d’origen blanenc Carles Peña, i tractarà sobre ‘El Patrimoni Natural i Cultural com Atractiu Turístic’. Abans de la tercera i darrera taula rodona, hi haurà una breu entrevista a 2/4 de 12 del migdia amb Antonio Carmona, director de comunicació de RENFE a Catalunya, a càrrec de la delegada de Cadena SER a Girona, la periodista Carme Martínez.


Per últim, la tercera taula rodona s’encetarà quan faltin 10 minuts per les 12 del migdia, la moderarà el periodista Ramon Iglesias, i tractarà sobre ‘La Cuina i el Producte’. Finalment, la Jornada sobre ‘Turisme de Proximitat a Catalunya des de la Sostenibilitat’, es tancarà amb un darrer ingredient que començarà a ¼ d’1 del migdia, amb una cloenda a càrrec de José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la UdG i investigador de l'INSETUR, Institut de Recerca en Turisme.


La jornada es podrà seguir íntegrament en directe en streaming d’àudio vídeo a través d’aquesta plana: https://cadenaser.com/radio-girona/Data de realització: 02/26/2023 | Data de la darrera actualització: 02/26/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300