Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada Participativa amb la Ciutadania de Blanes per escollir accions de l’Agenda 2030 i els Objectius ODS


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/01/2023 01:46:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOJornada Participativa amb la Ciutadania de Blanes per escollir accions de l’Agenda 2030 i els Objectius ODS

Es farà el dimarts 7 de març a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala de Plens, es presenta sota el títol ‘Per un Blanes més sostenible’ i està obert a la participació de tothom

Sortosament, avui dia conceptes com els ODS i l’Agenda 2030 ja no són aliens a l’opinió pública de la ciutadania.... o almenys així hauria de ser per a tothom qui visqui, encara que sigui mínimament, en societat. Des que les Nacions Unides van aprovar l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), han esdevingut un marc de referència per a la gestió responsable.


Sessions Informatives sobre l'Agenda 2030 als treballadors
i treballadores de l'Ajuntament de Blanes
Ho són i ho seran per a tot tipus d’organitzacions, tant les públiques com les privades, però de manera especial –lògicament, com no podia ser d’una altra manera, pels ajuntaments i els ens locals, pel seu alt grau d’influència al territori. De fet, són l’administració més propera a la ciutadania, allí on s’hi adreça sempre en primera instància a la recerca de solucions a la seva problemàtica.


L’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport de la Diputació de Girona, està realitzant en l’actualitat un acurat procés per alinear les polítiques públiques amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i millorar així la gestió interna i externa d’una manera més responsable. Alhora, s’implica tant al municipi com a les seves entitats i el teixit associatiu en la consecució d’aquests objectius que són un repte per a la humanitat.

Taller ‘Per un Blanes més Sostenible’

Durant el passat mes de gener ja es van fer les primeres accions, una d’elles centrada en fer sessions formatives amb els més de 300 treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes. Ara, arribats al mes de març, l’Ajuntament de Blanes continua treballant-hi amb un següent pas, que consisteix en realitzar un Taller de Participació Ciutadana.


Plantejat sota l’explícit títol ‘Per un Blanes més sostenible’, durant la sessió es farà una breu introducció sobre els ODS, que poden fer les entitats pe les ODS, així com plantejar dinàmiques de col·laboració entre les entitats assistents per detectar quines accions es poden adoptar sumant esforços. El taller s’allargarà durant una hora i mitja, i l’assistència és gratuïta.



Data de realització: 03/01/2023 | Data de la darrera actualització: 03/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300