Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes caminarà diumenge per l’autisme, coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre aquest trastorn


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/30/2023 09:54:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes caminarà diumenge per l’autisme, coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre aquest trastorn

Es farà una marxa que sortirà a les 10 del matí des del Banc dels Músics del Passeig de Mar, amb un recorregut de 6 km a peu pla

Una vegada més, Blanes demostrarà el proper cap de setmana la seva solidaritat amb la celebració d’una marxa que tindrà lloc diumenge al matí. En aquesta ocasió es tracta d’una ‘Caminada per l’Autisme’, organitzada per l’Associació Pas a Pas cap a la inclusió de les persones amb autisme, que compta amb el suport de diverses entitats, així com de l’Ajuntament de Blanes.

Sortirà a les 10 del matí des del Banc dels Músics del Passeig de Mar, i seguirà un recorregut a peu pla de 6 km, arribant fins la punta del Passeig de S’Abanell i tornada de nou al punt de partida. Abans que comenci la caminada està previst que es llegeixi un manifest reivindicatiu que tindrà més força que mai, ja que diumenge se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.



L’animació al Passeig de Mar continuarà a partir de les 12 del migdia, al mateix indret del Banc dels Músics del Passeig de Mar, amb una masterclass de ball zumba amb la instructora Jacqueline Valenzuela, pintacares amb Esther Bueno, i música amb DJ Fleky i Klam. Per participar a la caminada es poden fer inscripcions el mateix diumenge, de 9 a 10 del matí al lloc de sortida, o bé tant divendres com dissabte a la botiga Decathlon Blanes.

El preu de la inscripció és de 5€, i si es reserva el doral a la botiga esportiva s’obté un val de descompte de 5€ per una compra mínima de 20€. L’horari a la botiga per fer la reserva serà divendres de 17 a 19 h i dissabte des de 2/4 de 6 fins 2/4 de 8 del vespre. Val a dir que la jornada festiva també inclourà una rifa benèfica amb productes i serveis oferts per diversos establiments.

D’altra banda, l’Ajuntament de Blanes també donarà suport al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme del 2 d’abril il·luminant de divendres a diumenge la façana consistorial amb el color blau. Ho farà durant les tres nits amb aquest color, que identifica la solidaritat envers les persones que pateixen aquest trastorn, a petició de l’Associació Pas a Pas cap a la inclusió de les persones amb autisme.



Data de realització: 03/30/2023 | Data de la darrera actualització: 04/04/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300