Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté un traficant de droga in fraganti després que va intentar escapolir-se


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/01/2023 10:17:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté un traficant de droga in fraganti després que va intentar escapolir-se

Els agents van aconseguir interceptar-lo, trobant-li al damunt cocaïna repartida en diferents bossetes, a més a més de 640 € en bitllets fraccionats

Els fets han tingut lloc aquesta setmana, més concretament el migdia d’aquest passat dimarts, 28 de març. La unitat de trànsit de la Policia Local de Blanes va demanar el recolzament d’altres unitats quan patrullava pel barri d’Els Pins després d’observar com el conductor d’una motocicleta cometia una infracció al estar parlant per un telèfon mòbil que mantenia ajustat a l’orella portant-lo encaixat entre el casc i el seu cap.Material decomissat per la Policia Local de Blanes
Quan la Policia Local va demanar-li que s’aturés, l’home va fer cas omís, donant-se a la fuga en direcció al barri de La Plantera. Inicialment, els policies van fer un seguiment del sospitós amb el vehicle policial, continuant posteriorment la persecució a peu. Finalment van aconseguir interceptar la persona, i es va comprovar que duia diverses quantitats de cocaïna repartida en una pilota grossa i 17 paperines més.També portava 640 euros en efectiu, distribuïts en bitllets fraccionats. L’home va quedar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i per un altre de desobediència greu als agents de l’autoritat, amb qui es va encarar durant l’operatiu.Data de realització: 04/01/2023 | Data de la darrera actualització: 04/03/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300