Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, capital europea de l’esport per Setmana Santa amb més de 10.000 practicants de diversos esports


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2023 09:21:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Blanes, capital europea de l’esport per Setmana Santa amb més de 10.000 practicants de diversos esports

Practicants de futbol, bàsquet, gimnàstica i altres disciplines ompliran d’activitat els equipaments amb visitants d’arreu del món que faran estada al municipi on comença la Costa Brava

Aquest cap de setmana ha marcat l’inici de les vacances de Setmana Santa o, si es prefereix, de les vacances de primavera, que aquest 2023 seran encara més intenses per més d’una raó. Després del retorn a la normalitat que ja es va poder reviure l’any passat, enguany les instal·lacions esportives municipals tornaran a bullir d’activitat, com sempre havia estat abans de la pandèmia, abans que la COVID congelés i deixés suspès en el temps tot el què havia estat normal.Ciutat Esportiva Blanes, abril 2023
Per això, des d’aquest cap de setmana i al llarg dels propers dies, les instal·lacions esportives blanenques acolliran un regalim constant d’esportistes que seguiran donant vida a l’activitat que ja hi ha habitualment, coincidint ara amb aquest període festiu. De fet, l'any passat no tan sols es va recuperar la normalitat, sinó que es va millorar l’ocupació respecte anteriors edicions pre-COVID.

Més de 10.000 esportistes ompliran la Ciutat Esportiva i Camps de Futbol

L’increment d’ocupació esportiva als equipaments esportius municipals fa que, sumant els esdeveniments que s’organitzen coincidint amb aquest període de temps, hi hagi més de 10.000 esportistes. Es distribueixen a les diferents pistes de la Ciutat Esportiva Blanes, així com als tres Camps de Futbol de què es disposa: un a l’exterior de la mateixa Ciutat Esportiva, i els altres dos a Ca la Guidó i a Can Borell.Són esdeveniments organitzats per diferents clubs, entitats i empreses esportives que ocupen les instal·lacions mitjançant lloguers. Una vegada més, doncs, l’equip humà del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha hagut de redoblar esforços per poder tenir-ho tot llest i a punt i atendre les necessitats i especificitats de les i els esportistes que ja trepitgen les diferents pistes dels pavellons o els camps de futbol municipals.Es tracta de viatges esportius, així com tornejos, entrenaments i campus tècnics que han triat Blanes per fer-hi una estada en unes instal·lacions de primer ordre, que els dóna les prestacions adequades per fer-hi un destí idoni. Ja que, a més d’estat situat en un dels indrets de la Costa Brava més cobejats, el municipi on la Costa es fa Brava, està a 40 km de Girona i a 65 km de Barcelona.

Blanes, capital europea de l’esport per Setmana Santa

El passat 28 de febrer Blanes va acollir una interessant jornada que girava a l’entorn del turisme, amb els diferents ingredients que atrauen en l’actualitat als visitants d’arreu del món. Un dels convidats especials de la trobada va ser el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, qui va voler incidir de manera especial en els principals atractius amb què comptava la ciutat que acollia la jornada. En aquest sentit, va recordar que el turisme familiar i esportiu és una de les seves principals fortaleses, i va remarcar sense titubejar que Blanes esdevé en la capital europea de l’esport per Setmana Santa.Aquesta afirmació queda demostrada per la gran quantitat de viatgers esportius que omplen el municipi de nens i nenes, joves, gent de totes les edats que es barregen amb els visitants nacionals i internacionals, o bé els qui viuen en les segones residències que retornen a la vida coincidint amb aquestes vacances. El major període d’utilització de les instal·lacions se situa entre aquest cap de setmana i la setmana següent, i s’allarga fins a finals d’aquest recent estrenat mes d’abril.

Viatgers esportius d’arreu de Catalunya, Espanya i Internacionals

Una dada destacada és comprovar la procedència d’aquests viatgers i viatgeres esportives que viuen a Blanes unes vacances de primavera combinant oci, diversió, salut, entrenaments i competicions arran de mar. Hi ha visitants que venen aquí des d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també des d’una variada procedència geogràfica internacional.Arriben des d’Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Colòmbia, Israel, Suïssa, Tailàndia o França, però també d’arreu d’Espanya, com per exemple la Comunitat de Madrid, el País Basc o Extremadura. Els acompanyen tècnics i familiars que, sumats als mateixos esportistes, signifiquen una xifra encara més voluminosa que les ja esmentades 10.000 persones.Aprofiten les activitats que els duen a Blanes, portal de la Costa Brava, per conèixer millor la població que les allotja, una excel·lent tarja de visita i fidelització. Dos dels esdeveniments que compten amb un major volum de participants són el Torneig de Bàsquet organitzat per Basketmon i el Club de Bàsquet Blanes, així com els trofeus de Komm Mit Internacional. La gran cita que coronarà aquest mes d’abril serà el Campionat d’Espanya Fitkid de gimnàstica, dansa i acrobàcies.Data de realització: 04/03/2023 | Data de la darrera actualització: 04/03/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300