Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 1.500 participants a les Activitats Infantils de Setmana Santa a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2023 09:10:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SetmanaSanta2013Prop de 1.500 participants a les Activitats Infantils de Setmana Santa a Blanes

Els nens i nenes han decorat ous de Pasqua, i han confeccionat mones i vestits de manaies en un recinte instal·lat al Passeig de Mar durant el cap de setmana

Un dels entreteniments organitzats per l’Ajuntament de Blanes amb motiu de Setmana Santa han estat les Activitats Infantils que han tingut lloc durant dos dies, en sintonia amb la Destinació de Turisme Familiar que té aquesta localitat on comença la Costa Brava. Es tracta d’una dinamització impulsada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat, formant part del programa Temps per Cures.Prop de 1.500 participants, nens i nenes, s’han abocat a assistir-hi durant el cap de setmana, més concretament els matins de divendres i dissabte. La presència de públic al voltant del recinte amb activitats infantils instal·lat al Passeig de Mar han estat constants, en un esdeveniment gratuït que s’ha fet al llarg de les dues jornades: des de 2/4 d’11 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia. La canalla s’ha estat entretenint i divertint confeccionant elements típics de Setmana Santa: les mones, els ous de Pasqua i els Manaies.Sumant les tres activitats que s’han pogut fer durant dos dies, hi ha hagut una mitjana de 900 participants en cada jornada, una iniciativa de caràcter gratuït que sempre agraeixen tant els seus protagonistes –els artistes que han assistit a les Activitats Infantils- com les respectives famílies. Sigui com sigui, l’esdeveniment ha complert de nou amb les expectatives de tothom.Data de realització: 04/10/2023 | Data de la darrera actualització: 04/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300