Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Costa Brava Stage Run arrencarà divendres la seva 5a edició des de Blanes amb dorsals esgotats fa temps


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2023 10:38:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Costa Brava Stage Run arrencarà divendres la seva 5a edició des de Blanes amb dorsals esgotats fa temps

La prova internacional per etapes de BiFree Sports recorrerà tota la Costa Brava fins a Portbou fins diumenge en les dues modalitats de 80 km i 120 km de distància

Aquest proper divendres Blanes serà l’escenari de sortida de la cursa per etapes internacional Costa Brava Stage Run (CBSR) organitzada per BiFree Sports amb el suport de Tuga Active Wear, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu, així com l’Ajuntament de Blanes. La prova te com a protagonista i principal atractiu l’imponent escenari de la Costa Brava, un dels territoris més apreciats pels amants de les proves per etapes, i especialment per la comunitat internacional.Sortida Costa Brava Stage Run 2022
Aquest 2023 es compleix ja la seva cinquena edició havent esgotat totes les inscripcions des de fa mesos. Una altra dada prou eloqüent sobre l’èxit de la competició és la presència de participants internacionals atrets pel renom que ha assolit la Costa Brava Stage Run al panorama internacional de les curses per etapes de trail running. La prova sortirà des de Blanes divendres al migdia i tindrà el seu punt i final diumenge a Portbou.

Dues modalitats de 80 km i 120 km de distància

La CBSR compta amb dues modalitats de distància: de 80 km i de 120 km de recorregut. La primera etapa de la prova és la mateixa per a totes dues modalitats, compartint ruta i distància de 22 km i 900 metres de desnivell positiu. Divendres faran el recorregut entre Blanes i Tossa de Mar, mentre que dissabte la sortida tindrà lloc des de Platja d’Aro, passarà per Calella de Palafrugell i finalitzarà a l’Estartit amb un recorregut de 30 km i 1.200 metres de desnivell positiu en la modalitat de 80 km, mentre que en la versió llarga de 120 km es diferenciarà per tenir una distància de 48 km i 1.600 metres de desnivell positiu.


La tercera i darrera etapa del diumenge 16 d’abril la sortida tindrà dos escenaris diferents en funció de les dues modalitats, si bé amb un punt d’arribada final comú a Portbou. En la distància de 120 km se sortirà des de Roses i tindrà 48 km de recorregut i 1.500 metres de desnivell positiu. Per la seva banda, en la modalitat dels 80 km començarà a Cadaqués, amb una distància de 29 km i 910 metres de desnivell positiu.

Xifres rècord amb un 35% de participació femenina

Des de l’organització, que encapçalen els runners blanencs Tomàs Llorens i Jordi Vissi, s’ha remarcat que aquesta cinquena edició de la Costa Brava Stage Run ha superat totes les expectatives, ja que va esgotar ràpidament els 250 dorsals disponibles de totes dues modalitats, i compta amb un 35% de participació femenina. Una altra dada a tenir en compte és que gairebé un 70% de participació és de procedència internacional, destacant en aquest sentit Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, França o els Països Baixos com els països amb major presència de corredors i corredores.
Són més de 350 persones entre participants i acompanyants, 200 dels quals vindran des de l’estranger per gaudir dels encants de la prova i de l’entorn en una experiència compartida. Per últim, des de l’organització també destaquen que més del 85% dels participants de la CBSR han optat per la modalitat ‘Full Experience’, un paquet de prestacions que allibera a les corredores i corredors, deixant que sigui l’organització qui s’encarregui de gestionar-ho tot durant els tres dies de la prova, tant pels i les esportistes com per les persones que les acompanyen.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/12/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300