Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’ha sumat a l’any Gabriel Ferrater amb ‘Els Dies de la Revolta Feliç’, amb Jaume Madaula i Anna Tobías


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/13/2023 08:20:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesBlanes s’ha sumat a l’any Gabriel Ferrater amb ‘Els Dies de la Revolta Feliç’, amb Jaume Madaula i Anna Tobías

La programació professional al Teatre de Blanes continua dissabte amb la cantant blanenca Brenda Delgado, que presenta el seu primer disc: ‘Paseo de mi sentir’

La música és present aquestes setmanes al Teatre de Blanes a través de les dues funcions de la programació professional que han tingut i tindran lloc. La darrera setmana del mes de març va ser l’ocasió d’afegir-se a la commemoració del centenari del naixement i els cinquanta anys de la mort de Gabriel Ferrater i Soler (Reus, 1922 – Sant Cugat del Vallès, 1972), a través de l’espectacle poètic i musical ‘Els dies de la revolta feliç’.Jaume Madaula i Anna Tobías al Teatre de Blanes, en la funció
'Els Dies de la Revolta Feliç'
Gabriel Ferrater va ser poeta, crític, traductor i lingüista català, el primer poeta modern de la literatura catalana de postguerra, i el què més va influir en la joventut i els poetes posteriors. L’actor Jaume Madaula i la música i poetessa Anna Tobías van fer-ne una evocació i un recital a l’entorn de la seva figura, en un espectacle poètic i musical que va complaure les ànimes sensibles i els esperits assedegats de paraules que barregen poesia i intel·ligència.

La cantant blanenca Brenda Delgado presenta dissabte el seu primer disc

Si l’espectacle d’homenatge a Gabriel Ferrater estava ple de sentiment, el proper que s’inclou a la programació professional del Teatre de Blanes també proposa això mateix. Ho garanteix Brenda Delgado, l’artista que dissabte vinent, 15 d’abril, presenta el seu primer disc a través de l’espectacle titulat igual que la seva òpera prima discogràfica: ‘Paseo de mi sentir’.Imatges d'Arxiu: Actuació Brenda Delgado a Blanes
La cantant blanenca compta amb una llarga trajectòria al món de la música, i més concretament al món del flamenc. Han calgut diversos anys d’espera fins que ha pogut llençar el seu primer àlbum discogràfic on, tal com ja fa en les seves actuacions en viu i en directe, despulla la seva ànima i mostra al públic tots els seus sentiments.Canta a l’amor, a la família, a la música i al sol gest de compartir, un verb que coneix perfectament perquè ho dóna tot en els seus espectacles, amb una intensitat difícil de deixar indiferent a ningú. A través d’aquest concert on presenta el seu disc, es podrà conèixer encara més a fons aquesta artista amb lletres majúscules, o bé descobrir-la en els casos dels qui encara no havien pogut gaudir del seu art.El concert ‘Paseo de mi sentir’, de Brenda Delgado, començarà dissabte a les 10 de la nit, i les entrades anticipades es poden comprar online a: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/513-paseo-de-mi-sentir.htmlData de realització: 04/13/2023 | Data de la darrera actualització: 04/13/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300