Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el dilluns 17 d’abril un càsting per a la 2a Temporada de la sèrie de TV ‘Todos Mienten’, dirigida per Pau Freixas, de ‘Polseres Vermelles’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/14/2023 11:19:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes acull el dilluns 17 d’abril un càsting per a la 2a Temporada de la sèrie de TV ‘Todos Mienten’, dirigida per Pau Freixas, de ‘Polseres Vermelles’

Serà de 10 a 13’30 h i de 15’30 a 19 h a la Sala de Plens, i es busquen 150 figurants de més de 16 anys de tots els perfils

Dilluns vinent, 17 d’abril, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes allotjarà un càsting presencial per participar com a figurants en el rodatge de la segona temporada de la sèrie de televisió ‘Todos Mienten’, de Movistar Plus. Part dels episodis es rodaran properament en escenaris naturals de Blanes així com en d’altres localitats catalanes, i per aquest motiu la productora ha volgut fer un càsting perquè hi participin veïns i veïnes d’aquesta població, així com de la seva rodalia.Els principals protagonistes de 'Todos Mienten'
L’agència de càsting que s’encarrega de la selecció de figurants es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Blanes per demanar la seva col·laboració de cara a aquesta producció. En aquest sentit, donat l’interès del consistori en potenciar la imatge exterior del municipi, especialment com a plató de rodatge de pel·lícules i sèries de televisió, es va accedir a cedir un dels equipaments municipals per fer-ho.La productora ha destacat que, de cara al càsting de la setmana vinent, busquen persones de tots els perfils possibles, que tinguin a partir de 16 anys cap endavant, així com de tots els gèneres. En total, es necessita reunir 150 persones tant per fer de figurants com per petites intervencions, i l’horari en què tindrà lloc el càsting presencial serà durant tot el dia: des de les 10 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia, i des de 2/4 de 4 de la tarda fins les 7 del vespre.

Hi ha una altra manera de poder inscriure’s per participar al rodatge televisiu sense assistir al càsting presencial. Es tracta de tenir un perfil a la plana web d’aquesta agència: https://www.modfie.com/es En el cas d’alguns perfils, també està previst que es facin proves de vestuari prèvies, un extrem que es concretarà per part de la productora.

‘Todos Mienten’, una sèrie espanyola estrenada l’any passat

El rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Todos Mienten’ ja és una prova evident que la primera part ha tingut una gran acceptació entre el públic que l’ha seguit. La primera entrega de capítols ha comptat amb la presència d’un elenc on destaca la presència de Natalia Verbeke, Amaia Salamanca, Irene Arcos, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alterio, Eva Santolaria i Jordi Bosch, entre d’altres.Estrenada el gener del 2022, el seu director i guionista és Pau Freixas, de qui es coneix sobretot l’exitosa sèrie estrenada a TV3 l’any 2012 ‘Polseres Vermelles’, que va escriure Albert Espinosa. En la primera temporada ‘Todos Mienten’ va comptar amb sis episodis que tenien per escenari una urbanització costera de classe alta anomenada Belmonte, sacsejada d’un dia a l’altre per la publicació d’un vídeo sexual a la xarxa on apareix una professora amb el fill de la seva millor amiga.Es tracta d’un thriller amb tocs de suspens, drama i humor negre, farcit de personatges imprevisibles i impulsius, amb molts conflictes per resoldre, inclòs un crim. Mentides, secrets, aliances i crisis matrimonials i vitals són algunes de les peces que formen part del complex trenca-closques que configura l’univers de la sèrie de ficció.Data de realització: 04/14/2023 | Data de la darrera actualització: 04/14/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300